A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Női pulcsi közepén csavart mintával LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS

Ár:
990 Ft
Cikkszám: KK-2015-V-3-17
LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 10
Formátum: Digitális (pdf)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Méret:

S-M és L-XL Az S-M méret adatai a kötőjel előtt állnak, az L-XL méreté a kötőjel után. Ha csak egy adatot adtunk meg, akkor az mindkét méretre érvényes.

Hozzávalók:

550-650 g cayenne piros színű (szk: 00113) Schachenmayr original Boston fonal. 6-7-es és egy 7-8-as Milward kötőtű, valamint egy 40 cm hosszú, 6-7-es körkötőtű és egy segédtű.

ALAPTECHNIKÁK:

Passzéminta: 1 SZ sima, 1 SZ fordított váltakozik. Simakötés: Színén sima, visszáján fordított. Azsúrminta: A színén és a visszáján is a kötésminta szerint dolgozunk, közben a 4 SZ-ből álló ME-t folyamatosan ismételjük. A SZ-ket úgy jelöltük, ahogy a munka színén látszanak. A haladó S-t jobbról balra, a visszafelé haladó S-t balról jobbra kell olvasni. Az 1. és 2. S-t folyamatosan ismételjük.

Figyelem: Ügyeljünk arra minden fogyasztásnál, hogy a minta mindenféle egyszerű fogyasztásához (2 SZ-t simán összekötünk, vagy 1 sima áthúzást készítünk) 1 ráhajtást kell készíteni. Ha ez nem lehetséges, a megfelelő SZ-t simán kötjük.

Csavart minta: A színén és a visszáján a kötésminta szerint 18 SZ-re dolgozunk. A SZ-ket úgy jelöltük, ahogy a munka színén látszanak. A haladó S-t jobbról balra, a visszafelé haladó S-t balról jobbra kell olvasni. Az 1.- 10. S-t folyamatosan ismételjük.

Szempróba:

7-8-as kötőtűvel azsúrmintával: 11 SZ és 15 S = 10 x 10 cm 18 SZ csavart mintával 14 cm széles (kicsit kifeszítve mérve)

Tervező Schachenmayer modell
Kiadás éve 2015

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!