A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

Archívum

Az archivumban megtalálod a mára már aktualitását vesztett ugyan akkor hasznos, érdekes információkat tartalmazó bejegyzéseket.
2017. 09. 09. 09:55:43
Zoknikötő Workshopok Gyöngyvérrel

Szeptember- Október hónapban négy időpontot kínálok nektek zoknikötő workshopra, kettőt Budapesten a BEM 6-ban, kettőt pedig Csobánkán a Fonalparadicsom klubban. Szombatonként Délután 14-18 óráig. Ha már tudsz kötni, ha már érdekel a zoknikötés de nem tudod, hogy kezdj neki, elképzelésed sincsen, hogy lesz sarka a zokninak, mihez kezdj öt tűvel, mire jó az arasznyi körkötőtű és egyéb érdekességek akkor ez a foglalkozás pont neked való. Érdekel? Olvass tovább!

2017. 08. 24. 06:34:40
Baby Smiles kupon nem csak babásoknak! Mától egészen augusztus 28-ig minden Baby Smiles fonalra 10% kedvezményt kapsz, ha a Kosár oldalon beírod a kuponkód mezőbe, hogy " baby smiles ".
2017. 08. 08. 15:36:12
Horgolósok Figyelem! Kiárusítás a Fonalparadicsomban!

Igaz, hogy a kézimunka szerelmesei sok ponton találkoznak technikától függetlenül, én mégis inkább kötős vagyok. Ez a szerelemtémám, a specialitásom. A Fonalparadicsom is a kötősök paradicsoma elsősorban. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy tovább erősítve a kötés vonalát a Fonalparadicsom készleteiből  kivezetem a horgolós eszközök egy részét. Csak a legjobb szakirodalmat és néhány eszközt, alapanyagot tartok meg. A többire „szabad a vásár”.

2017. 08. 02. 17:57:35
Last minute TAHITI
Nem, nem utazunk, de a szuper finom, extravékony Tahiti fonalakból még érdemes elcsípni idén nyáron egy-két, négy gombolyaggal. 
Villámkezüek még most megkötik az idei hacukát, a többieknek jövő nyárra biztosan elkészül egy egy nyári csoda. Olvasd tovább a részleteket >>>
 
2017. 07. 13. 08:21:04
Zokni vagy nem zokni?

Nagyon sokszor előkerül a csoportban és a találkozókon is a zoknikötés tudománya, de sokan tartanak tőle, szerintem indokolatlanul.

2017. 07. 07. 13:09:16
3 napig ORSZÁGJÁRÓ FONALSIMOGATÓ ROADSHOWT tartunk!

Szombaton egy különleges nap van a Fonalparadicsomban: a júliusi Fonalsimogató, ahol a fonalsimogatáson túl a Variációk egy mintára pályázat első fordulójának nyerteseit is kisorsoljuk.

Nagyon sokan mondják mindig, hogy úgy szeretnének eljönni, de messze van...

Viszont fonalat simogatni nem csak Csobánkán tudsz! A fénypostával készletről, másnapra ott is vannak a gyönyörű fonalaid! A kézhez vett gombócokat pedig, ha mégsem tetszenek 15 napig visszaküldheted, és kérdés nélkül visszakapod az árát.

Így igazából: HÁZHOZ MEGY A FONALSIMOGATÓ! :)

2017. 06. 18. 10:58:59
Hogyan jön a Tücsök és a Hangya a fonalakhoz? Ha már régebb óta velem tartasz, akkor talán tudod, hogy Karácsony előtt 100 nappal indul nálunk a nagy hajrá. Onnantól kezdve folyamatosan mutatom az ötleteket, mintákat, kedvezményeket, hogy csodás ajándékokat készíthess. (az idei a harmadik etap lesz..!)
2017. 06. 13. 23:07:34
Melegen ajánlom, avagy nyáron is kötöttben

Már hogyne lehetne nyáron köttöttben járni kellni. A jól megválasztott modell, minta, fazon és alapanyag igen dekoratív és kellemes viselet lehet nyáron is.

Egy szuper válogatással készültem fotógalériánkból a TI munkáitokból válogatva a teljesség igénye nélkül.

2017. 06. 13. 15:14:40
Addi Click akció folytatódik!

Biztosan tudod Te is, hogy múlt szombatig tartott az eddigi legnagyobb ADDI kötőtű akció. Ennek kapcsán ismét nagyon sokaktól megkaptam a kérdést, hogy "melyiket is válasszam?" Úgy tűnik még mindig ez a legnagyobb dilemma ami közéd és álmaid kötőtű szettje közé áll!

2017. 05. 30. 07:12:12
Prémium termékhez VIP kedvezmény jár?

IGEN!

A Fonalparadicsom nyári akciójában limitált számban érhetőek el azok a prémium kategóriás ADDI kötőtűszettek, amelyekkel most VIP élményekre és kedvezményekre is szert tehetsz.