A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Látogató,

 

Szeretettel köszöntelek a Fonalparadicsomban! Én Erdei Gyöngyvér vagyok a fonalak, és a kézimunka, azon belül is elsősorban a kötés nagy szerelmese.

A Fonalparadicsom egy folyamatosan növekvő mozgalom egyik alappillére, amivel az a célom, hogy a kézimunka szeretetét, stresszlevezető hatását és a technikai fogásokat megtanítsam a hozzám fordulóknak. Amihez a legkönnyebben a Fonalparadicsomból tudják beszerezni az alapanyagokat is.

Oldalainkat böngészve több száz fonallal találkozhatsz, többek között olyan különlegességekkel mint a pompom, szempilla és szalagfonalak, vagy flitteres és fémszálas fonalak, nem beszélve a speciális fonalakról mint a zoknikötő, sapkakötő vagy sál fonalak, de az alapanyagát tekintve sem csak az akril és gyapjúfonalakat találod itt meg, hanem a speciális baba pamut-, merino, len-, és moher fonalakat is.

(Ha ez a fonalmennyiség mégis kevésnek bizonyul, akkor a Fonalparadicsom Plusz oldalunkon a gyártó teljes kínálatát elérheted!)

A színskála sokszínűségét már meg sem említve!

Van olyan fonalcsaládunk, amelyből több mint 200 szín, illetve színösszeállítás áll a rendelkezésedre!

Sőt, egy szokatlanul gazdag szakirodalomgyűjtemény (lásd könyvespolcunkat) és a legkiválóbb kézimunkaeszközök (pl. a prémium ADDI termékek) is a rendelkezésedre állnak a fonalból készített álmaid megvalósításához.

 

A webáruházban a fonalaknál részletes leírást és a gyártói ajánlásokat is megtalálod, sőt a nagyfelbontású képekkel „közelről” is szemügyre veheted a szimpatikus gombócokat.

Ahogyan említettem a Fonalparadicsom az én nagy misszióm egyik pillére. A másik, a Kössünk Lányok oldal, ahol egyedi modellekkel, részletes leírásokkal és kifejezetten a Fonalparadicsom fonalaira tervezett darabokkal segítek abban, hogy sikerélményed legyen a kézimunkában.

 

Fonalat sokhelyen vásárolhatsz. A Fonalparadicsomban azonban személyesen én szolgállak ki, aki már évtizedek óta szenvedélyesen kötök és jelenleg is igencsak aktívan kézimunkázok.

Minden új fonalat és eszközt személyesen kipróbálok, a legtöbbhöz pedig egyedi modelleket is tervezek, a részletes leírását közkincsé téve. Éppen ezért, ha elakadsz, hozzám bátran fordulhatsz tanácsért személyesen a tanfolyamokon, a Fonalsimogatón, vagy az örömkötések alkalmával (időpontok és helyszínek itt), vagy online is: a Facebook csoportomban, a weboldal chat ablakában, vagy akár e-mailben is. 

Sőt, az örömben is szívesen osztozom veled és szeretettel osztom meg a Te munkádat is a Ti alkottátok galériánkban!

 

Kellemes nézelődést, jó vásárlást kívánok!

Ha elakadtál, kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot! 

Erdei Gyöngyvér 

Genver Kft.