A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

Ajánló

Aktualitások, ajánlások, termékek, programok, lehetőségek...
2018-04-10 19:09:22
AJÁNDÉK Fonalparadicsom Klub-os tatyó

A nemrégiben bemutatkozó hivatalos, Fonalparadicsomos logóval ellátott mérőszalag után, most itt egy újabb hasznos kiegészítő az igazi "fanatikusoknak".

 Ez nem más, mint egy vagány tatyó

2018-04-07 10:51:17
Egy ötlet, így kösd össze a kellemeset a hasznossal!

Az elmúlt napokban elég sokszor szólt a fáma arról, hogy vedd elő a félbe hagyott munkákat és fejezd őket be.

Többek között azért hirdettem meg ezt a kihívást, mert májusban indul az idei év mintájára az első pályázati kör. 

2018-04-04 00:00:00
Nincs időm, elment az ihlet, utálom ezt a részt.. A kihívásom után egészen megbolydult mindenki, sorra jönnek a félbehagyott munkák és ezzel együtt a kifogások is. (ha lemaradtál róla, hogy mi is ez, akkor katt ide!)

A legtöbben az időhiányra panaszkodnak, de őszintén tedd a szívedre a kezed, és mondd meg: Ugye nálad is több dolog van félbe hagyva? Vagy olyan dolgokat csinálsz inkább, amit nem lenne égető.
2018-04-01 00:00:00
Csatlakozol a kihívásomhoz? Az ünnepi hosszú hétvége egy remek alkalom arra, hogy egy kicsit rendezd a soraidat. Valószínűleg vagyunk egy páran, akiknek a tavaszi nagytakarítás közben előkerült néhány félbehagyott kézimunkája is, ami csak úgy árválkodik a tűkön eldugva a szekrény mélyére. 

Itt az ideje befejezni őket! 
2018-03-25 09:30:04
Soft Linen Mix- az igazi kánikulafonal

A 2018-as nyári fonalak újdonsága, kellemes nyári viselet a len és viskóz alapanyagának köszönhetően.

Különleges nyári fonal viszkózzal és lennel. Ettől a viselete a legforróbb kánikulában is hűsítő, kellemes a bőrnek.

2018-03-07 07:33:28
Neked is dukál egy! Ismered azt a vacak érzést, amikor égre-földre túrod az egész lakást és nem találod a mérőszalagot. Ilyenkor megpróbálod arasszal, vagy valami segédeszközzel kitalálni, hogy elég széles/hosszú-e már a kötés, vagy éppen, hogy mekkorára is kell tervezned... 

Milyen széles a vállrész, milyen hosszú legyen a felső, mekkora legyen a körmérete a passzénak, milyen nagy a fiad háta, milyen hosszú ruha áll rajtad jól...

De ennek most vége!
2018-03-05 09:02:37
Maci a TV-ben!

Szia, én vagyok a Kössünk Lányok Maci, aki a minap szerepelt a tévében is (ha nem láttad a riportot katt ide).
Úgy érzem, hogy ideje, hogy én is színre lépjek és meséljek egy kicsit Neked. Igaz, hogy én „csak” fonalból és bélésből állok fizikailag, de rengeteg szeretet van bennem.

És az összes többi amigurumi figurában is! Hiszen törődésből, szeretetből készítettek minket, hogy boldoggá tegyünk aprócska kisgyerekeket, mézédes kisbabákat.

2018-03-03 09:02:15
Trendi fonalakból nem készülhet ciki ajándék!

Talán még emlékszel rá, hogy régen egy családi program volt, hogy miközben a nagymama bontotta le a régi, megunt kardigánt, a gyerekek motringolták fel, hiszen az új fonal vásárlása valódi luxus volt. Aztán a fonalkígyó új életre kelt egy másik ruhadarabban.

2018-02-25 10:20:57
Mitől lesz egy fonal nyári?

Még a rutinos kötősök között is gyakori kérdés egy új fonalcsalád esetén, hogy az vajon melyik évszakhoz passzol a legjobban.

De tapasztalom, hogy sokan nem is hallottak még a "téli", "nyári" fonalakról, persze ha még mindig a 40-20 évvel ezelőttről származó fonalakból dolgoznak, ezen nincs mit csodálkozni ...

Tudom, régen a fonal, és a kötött holmik egyet jelentettek a hideggel, a téllel. Azonban nagyot változott a világ. Olyan úgy alapanyagokat fejlesztettek ki a gyártók, amitől a melegben is kellemes viselet lett a kötött. SŐT!

2018-02-24 20:37:24
Bemutatkozik a Summer Ombre fonalcsalád

Egy új, könnyed nyári fonal, ami a mediterrán napsütést idézi vissza ombre hatásával.

A Summer Ombre egy nagyon légies pamut-viszkóz- akril fonal, amiből könnyed nyári felsőket, ruhákat készíthetsz. Különleges festése adja ki az színárnyalatos, ombre hatást a megkötött mintán.