Szállítási módok 2024.03.28-tól

 

A Szállítási módok jelentősen megváltoztak.

2024.03.28-tól jelentős változások léptek életbe a csomagküldésben. A már jól ismert GLS szolgáltatás mellett 2024.03.28,-tól az MPL szolgáltatások is elérhetőek a Fonalparadicsom webáruházból. (technikai feltételek rendezéséig a szolgáltatást 3-7 munkanapra tudjuk biztosítani)

Az elmúlt 10 év vásárlási szokásaitok és a statisztikák alapján, nyilvánvaló, hogy a rendeléseitek többsége úgy súly mint tömeküket tekintve belefér a kis csomag kategóriába,ebből kifolyólag elmondhatjuk, hogy összességében több kis csomagoknak kedvező szállítási módot tudunk kínálni, így csökkennek a szállítás költségek. Több féle szolgáltatás közül választhattok igényeiteknek megfelelően.

A követhetőség érdekében az árképzés egységesítve lett, ami azt eredményezi, hogy ezentúl a GLS házhozszállítás is a csomag sulyának megfelelően kerül kiszámításra. 40 000 Ft feletti kosárértékek szállítási díját továbbra is átvállaljuk, mindkét szolgáltató esetében, így továbbra sem érint titeket a nagyobb szúlyú csomagok tényleges szállítási költsége. 

A csomagautomatákba, csomagpontra, posta pontra, postánmaradó továbbra is maradnak a fix tarifák, szolgáltatónként más-más áron és feltételekkel.

A megnövekedett adminisztrációs feladatok és csomagolási díjak tekintetében, pedig egy jelképes 300 Ft-os Csomagolás és egyéb adminisztratív költség került bevezetésre szintén egységesen minden típusú szállítási módra, mely a szállítási költségtől elkülönítve kerül feltüntetésre a megrendelésnél.

Ezen felül a Fonalparadicsom webáruházba minimum rendelési érték került bevezetésre, melynek értéke 2 500 Ft. kosárérték.

A fizetési módok és a díjak szolgáltatás típusonként egységesek. Az utánvét díja továbbra is 490 Ft futároknál bankártyás és kp- fizetés esetén is, ujdonság a 0 Ft. GLS automatás bankkártyás fizetés a csomagautomatáknál átvett utánvétes csomagoknál, az MPL-es automatáknál is van lehetőség bankkártyával utólag fizetni, utánvéti díj 490 Ft. Utánvéttel  fizetni egységesen 400 000 Ft-ig van lehetőség.

A virtuális pénztárban a kosár sulyának megfelelő összes szállítási módot felkínálja a rendszer, (pl csomagautomata 20 Kg-ig, házhoszszállítás 40 kg-ig) az egyes szállítási módokhoz csak az igénybe vehető fizetési módok vannak hozzákapcsolva, (pl. utánvét futárnál, házhozszállításnál, utánvét automatánál a csomagautomatás szállításnál, csak előre fizetés csomagpontnál vagy külföldi EUS szállítás esetén) a szállítási és fizetési módok rövid leírása is sokat segít a döntésben. 

Külföldre az Europai Unió egyes országaiba, EUS szállítási zonánkénti árképzéssel a kosár sulya alapján tudunk szállítani, bankkártyás előre fizetésssel.

Kérlek titeket, minden esetben tájékozódjatok, a szállítási és fizetési szolgáltatásokról mielőtt kiválasztjátok a számotokra legmegfelelőbbet.

Gyöngyvér 

Aktuális ASZ, szállítási módok