A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: >

Ajándékötletek

Itt kezdj ha kézimunkázónak keresel ajándékot!

A kötés és horgolás szerelmeseinek egy új gombolyag fonal, egy új tű, vagy egy új kiegészítő megszerzése maga a (fonal) paradicsom! Ez egy szenvedély, amely magában hordozza az alkotást, és a csendes vagy épp, vidám beszélgetős elvonulást a világ fürkésző szeme elől.

Ezt a kettősséget kívülállóként kevesen értik, de ha egy pillanatra a saját hobbinkra gondolunk, máris világossá válik, miért ilyen nagyszerű érzés ez. Ők az elkészült kötött vagy horgolt munkát büszkén mutatják meg egymásnak, vagy adják ajándékba, hogy aztán később újabb és újabb darabok születhessenek.

Egyes termékeknél csomagajánlatot is találsz!

Webáruházunk elsősorban a kötés szerelmeseinek a paradicsoma, a pazar kötőfonal kínálatunkkal de a horgolósok is rengeteg fonal közül válogathatnak és eszközöket is találnak a horgoláshoz. Amigurumi könyv kategóriákban pedig egyenesen nekik kedvez a kínálat.

Az ajándékötleteket kombinálhatod is, ki ne örülne egy táska fonalnak, vagy ne venné szívesen ha az ajándék könyv mellé fonalutalványt is kapna.

Magadnak keresel ajándékot? Könnyítsd meg a szeretteid dolgát! Tedd kívánságlistára a kiszemelt termékeket és akár tovább is küldheted vagy egyszerűen megoszthatod!

Keresd a csomagajánlatokat az egyes termékek oldalán!