Kössünk zoknit az egész családnak

Kössünk zoknit az egész családnak
A zoknikötés témát járjuk körbe. A meleg gyapjú zoknik, házi mamuszok már most jó szolgálatot tesznek a fűtési szezon előtt, jelentősen emelik a konfortérzetet a hideg padlón és az alacsonyabb szobahőmérsékleten, és persze a négy falon kívül is.

 

Gyakorlott zoknikötőknek rögtön a zoknimintagyűjteményt ajánlom figyelmébe és a minden képzeletet felülmúló zoknifonal kínálatot.

Folyamatosan kötöm én is a zoknikat, lesz még egy két új modell a tarsolyomban és a téli Kötött kedvenceink magazinban is jövök új modellekkel.

Még csak kacérkodsz a zoknikötéssel, vagy egyenesen mumusod a zoknikötés? Akkor sincs semmi veszve. Minden a rendelkezésre áll a zoknikötéshez, egy kis bátorságra, türelemre van szükséged, segítséget is kapsz tőlünk, Gyere a zoknikötő csoportba és nézd meg a többiek hol tartanak a zoknikötésben, ott is megosztom a tudásanyagokat, inspiráló modelleket. Csak az első zokni elkészítése nehéz, az is míg rá nem szánod magad. Két klasszikus alap zoknikötéshez nyújtok tudásanyagot a bumeráng sarokhoz és az egyenes sarokhoz, minden Regia zoknifonal vastagságra mérettáblázattal.  A bambusz tűk amiket használok és neked is ajánlok árérték arányban verhetetlenek zoknikötéshez és még a régi áron megvásárolhatod őket a készlet erejéig, könnyűek, annyira csúsznak amennyire kell, nem esnek ki a kötésből. A zoknifonalak rugalmasak, formatartóak, a középvastag, vastag fonal haladós, könnyű velük dolgozni. Az első zoknik lebontják az előítéleteket, gyakorlatban tapasztalod meg, hogy mennyire praktikusak és a szeretteid is hálásnak lesznek.

Karácsonyra már profi zoknikötő leszel és a különleges festésű zoknifonalakkal olyan profi zoknikhat köthetsz, hogy azt most Te sem hinnéd.

Itt említeném meg azt is, hogy az elmondottakon túl nem utolsó szempont az sem, hogy egyénre szabottan köthetsz zoknit, adott egyéni méretekre, beteg, bedagadt, vagy dagadásra hajlamos lábakra, fázós lábúaknak, ágyban fekvő betegeknek is nagy kincs. A zokninak nincs gumírozása, ami még egy egészséges lábnak sem kellmes, kényelmesre, kellő bőségre, hosszúságra kötheted, nem gond, ha egy vékony lábfej erős vádlival párosul, az alap méretekből kiindulva tetszés szerint formázhatod a zoknikat. 

"Karácsonyi zokni az egész családnak, nem csak meleg és praktikus, de vicces is amikor az egész család egyforma zokniban mászkál, természetesen készíthetsz egyénre szabottan is zoknikat, kinek-kinek saját személyisége, stílusa szerint."

Kellemes készülődést, jó kötögetést!

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony Zokniknikötés - zoknifonalak

Kapcsolódó termékek

Regia Cotton Color Paris 02410

2.690 Ft
Utolsó 2 db raktáron

Regia Cotton Color Egypt 02414

2.690 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Regia Cotton Color Cuba 02415

2.290 Ft
Utolsó 3 db raktáron