A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

fonalakról

2019. 04. 23. 11:28:25
A hibásan saccolt fonalmennyiség két módon okozhat bosszúságot: hiányzó, vagy feleslegessé vált gombolyagok keletkeznek
Még egy fél kellene, hogy befejezzem, jaj, csak elég legyen. Ó, hát meg kellett bontanom az új gombócot: egyharmada el is fogyott, de mire lesz így elég a maradék?
2019. 04. 16. 21:09:11

Mivel a zoknikötésnek nincs hagyománya nálunk, igencsak nagy a káosz a fejekben a zoknikötés körül. A zoknifonalak sem annyira közismertek.

A fonalparadicsomban óriási zoknifonal kínálat található csak választani nehéz! Vágjunk bele, lássuk milyen szempontok alapján érdemes zoknifonalat választani és mennyi fonalra van szükséged egy adott méretű zoknihoz.

2019. 04. 14. 11:43:50

Mi fonalimádók tudjuk, hogy fonalból soha nem elég! :) De hogy egy egy holmi elkészítéséhez mennyi fonalra van szükség sokszor fogas kérdés! Ha gyakorlott kézimunkázó vagy a segítségedre lesz a sok évnyi tapasztalat, ugyan akkor a baba holmiknál, más szempontokat is figyelembe kell venni a fonalválasztáshoz. Ebben a bejegyzésben abban segítek neked merre indulj el, hogy a megfelelő fonalat válazd és hozzávetőlegesen meg tudd határozni a szükséges fonalmennyiséget.

2019. 04. 11. 12:14:36

 

Mindig fáj a szívem amikor olyan problémákkal találkozom ami megelőzhető lett volna! Kevés fonalat vettem, nem ilyennek képzeltem el a fotó alapján, tönkre ment a munkám az első mosásnál és még sorolhatnám. Megelőzhető lett volna, hogy hogyan?  Olvasd tovább a cikket!

2019. 04. 09. 14:25:28

Hogy mit lehet tenni azért, hogy a kézzel kötött holmik évekig megtartsák a formájukat, erről már írtam, de lássuk mit tehetünk a színek megörzéséért, fékentartásáért!

Most nem a hiper szuper színvédő mosószerekről szeretnék írni, nem is a színvédő kendőkről, hanem elsősorban a kézimunkák szempontjából a színes fonalak kombinálásából eredő kérdésekről és az így készült holmik tisztításáról.

Szerencsés helyzetben vagy, ha már jól ismered a fonalat vagy megvan a fonal cimkéje ugyanis a sok kézimunkázóknak szóló hasznos paraméter mellett kezelési útmutatót is találsz rajta!

2019. 04. 09. 13:17:13

„Csak kifordítottam, bedobtam a mosógépbe, és amikor a program lejárt, teregetés közben vettem csak észre, hogy teljesen tönkrement. Odalett több heti munkám eredménye, kárba veszett az értékes fonal. Egyetlen mosással tönkretettem volna?"

Hallottál már ilyen szomorú történetet? A kihívás, ami az elkezdett munkák befejezéséről szól meglepő módon sok ilyen sztorit is előhozott, amelyek a kötött ruhadarabok hosszú életére hívják fel a figyelmet. Mindig fáj a szívem, mert tudom, hogy megelőzhető lett volna.

 

2019. 03. 19. 10:04:01
Imádnivaló pici holmik, mégis sok ellentmondás övezi a fonalból készült babaruhákat: kényes anyag, óvatosan kell bánni vele, elvesztheti a tartását, és így tovább. Ezek többsége azonban csak hiedelem, egy olyan régi korszak fonalai alapján, amikor még a babafonalak nem is léteztek.
2019. 03. 07. 10:46:00

A bőség zavara jellemzi a baba fonalakat is, kis összefoglalóm célja, hogy segítselek a választásban. Egy ingyen gombolyag, egy ingyen mintaleírás és további kedvezmények csomagajánlatban melyek arra ösztönöznek, hogy a legkiválóbb fonalakat is kipróbáld. A csomagajánlatokat az összetevő termékek oldalán találod! Ha bármelyik termék érdekel kattints és nézd meg a termékoldalon milyen kedvezményes csomagban szerpel!!!

Márciusban a Baby Smiles kollekció fonalai nyereményjátékban vesznek részt, vedd meg most a kiszemelt fonalakat és nyerd vissza az árát!

2019. 03. 07. 08:57:32
Májusig még annyira változékony az időjárás, hogy ez mindennapos kihívást jelentsen a pici babák szüleinek a ruha kiválasztásában. Pont ők azok, akik egyébként sincsenek oda az öltözködésért, és egy kellemetlen viselet az egész napjukat tönkre teheti anélkül, hogy tudnánk róla.
2019. 03. 05. 08:51:07
Legkedvesebb tavaszi ünnepünk a húsvét közeledik, magával hozva a szívünknek oly kedves évszak, a tavasz csalhatatlan jeleit. Friss, harsány színek élednek a természetben, amelyek az utolsó pillanatig halogatott nagytakarítást követően végül a lakásban is megjelennek. Nem beszélve a finom ünnepi ételekről és a vidám vendégségekről.