A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Alpaca Classico imádni fogod

Alpaca Classico imádni fogod

 

A téli fonalak egyik alap pillére az Alpaca Classico fonalcsalád. Bámulatos színeivel, ideális fonalvastagságával hamar a szívünkbe lopja magát.

Az Alpaca Classico fonal 100 % ban természetes, besorolását tekintve 4-es közepes vastagságú (ARAN) téli fonal. Ajánéott tűméret 4,5-5,5 mm. Haladós középvastag és igazi téli meleg fonal. Alapanyag összetétele 60 % élőgyapjú, 40% alpaka. Ideális, kardigánok, kabátok, sálak, sapkák és egyéb téli kiegészítők készítéséhez. A lakberendezésben is kiválóan beilleszthető, párnák, takarók, fali dekorációkhoz is nagyon jó.

 

Tanulj a tervezőktől

Nézd meg az Alpaca Classico fonalakra tervezett modeleket akár inspirációra akár pontos modell leírásra van szükséged.

A modell leírásokat megvásárolhatod önállóan letölthető pdf formátumban, vagy megvásárolhatod a magazint amelyben publikáltuk a kiszemelt modellt (a készlet erejéig)

 

Anyagszükséglet 

Egy átlagos sapkához két gombolyagnyi fonal szükséges (100 g)

Egy klasszikus sálhoz 4 gombolyag (200 g)

Egy  40 -espulóverhez  13 gombolyag (650 g)

Ha megnézed a fonalból készült modelleket még több információt kapsz az anyagszükségletről az egyes modell leírások termékoldalán. (több méretre is megadva)

Tisztitása kézi mosással javasolt, fekve szárítással cserébe hosszú ideig meghálálja a törödést.

A fonalat nem tudjuk minden színben, nagyobb mennyiségben készletezni, de igény esetén beszerezzük neked. A megrendelt fonalat Németországból szerezzük be akár 2-3 hét szállítási idővel is szemolnod kell. 

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról