A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Szereted a zsákba macskát? És az ingyenes házhozszállítást?

2019. 11. 06. 08:16:48
Szereted a zsákba macskát? És az ingyenes házhozszállítást?

Van aki szereti és van aki nem szereti a meglepetéseket!

Jó hírem van mindenkinek! Ha szereted a zsákba macskát avagy a meglepetéseket, bízd csak rám milyen meglepetés ajándékot küldök neked! Mindenki kap ajándékot! De van egy olyan mondásunk, hogy amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten és az ajándék lónak ne nézd a fogát az megvan? :)

 

Macskából indultunk és a lónál kötöttünk ki, hogy is van ez?

Komolyra fordítva a szót mondom mik a lehetőségek:

 

Nem szereted a meglepetéseket!

 

Válaszd az ingyen szállítást ajándékba! *

Kuponkód: NOZSÁKBAMACSKA

*vásárolj legalább 5 000 Ft kosár értékben és add meg a NOZSÁKBAMACSKA kuponkódot a virtuális pénztárban (pénztár jobb oldalán) és én állom a házhozszállítás teljes költségét Magyarország területén.

Nem szeretek erről beszélni de muszály megemlítenem, hogy amennyiben nem veszed át a csomagot téged terhel az oda és a vissza szállítás költsége is! Nem tévesztendő össze az elállási joggal! Ha bármilyen okból nem kéred a megrendelt cuccot, indokás nélkül élhetsz az elállási jogoddal a kiszállítást így is úgy is én fizetem, de a visszaszállításról neked kell gondoskodni! Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb a vásárlási láz és egyre  szemtelenebbek feledékenyebbek is az emberek. 

A kupon az akciós termékekkel együtt is érvényes!

 

Szereted a meglepetéseket!

 

Szuper bízd csak ide! Lehet, hogy már Te is kaptál tőlem ajándékot! Szeretek meglepetést okozni és csak úgy ajándékot csempészni a csomagokba. Ritkán kapok visszajelzést de az mind nagyon pozitív volt. Már azzal is meg gyanusítottak, hogy boszorkány vagyok, mert annyira eltaláltam mire volt szüksége az illetőnek! :)

Az igazság az, hogy nekünk kézimunkázóknak többnyire egy rugóra jár az agyunk! :)

Nos, ha szereted a meglepetés ajándékokat, nem kérdés a biztos ingyenes szállítás helyett valami sokkal izgalmasabbat választhatsz! Ígérem nem küldök haszontalan dolgokat! :) És remélem megírod nekem, mennyire tetszett vagy nem az ajándékom!

És igen, minnél nagyobb értékű a rendelés annál nagyobb értékű lesz az ajándékom is! Természetesen azok a kedves vásárlók akik meghaladják a 15 000 Ft-os kosárértéket és a vásárlási feltételeknél fogva már elnyerték az ingyenes házhozszállítást ők is kapnak ajándékot!

 

Fontos!

 

Ne haragudj, de utólag már nem tehetek semmit érted! Ha elfelejtetted megadni a kuponkódot, de Te az ingyenes házhozszállításra gondoltál! Ha a megjegyzés rovatba írtad a kuponkódot! Telefonon mondanád be a kuponkódot! Te már tavaly megadtad a kuponkódot! Annyi de annyi kifogással találkoztam már.

És ne haragudj de az ajándékot sem csereberélem, a Te döntésed kéred vagy nem kéred! És még valami! Ha nem tartod meg a rendelésed, úgy ahogy van kérem vissza, a mellékelt meglepetéssel együtt!

Ha pedig olyan ajándékot kapsz tőlem ami már van neked, vagy nem igazán van rá szükséged mert nem a Te stilusod, a padlás is tele van fonallal és vagy ragaszkodsz a régi tűidhez, kérlek add tovább egy kézimunkázó társunknak. Tudod mindig van egy szegényebb rokon és vagy jobb adni mint kapni! ;)

 

Az akcióm egész NOVEMBERBEN tart és akár kétszer is élhetsz a kuponkód beváltásával!

 

Ne felejts el bejelentkezni a hűségpontokért!

 

Akár az ingyenes házhozszállítást választod, akár a meglepetés ajándékot, ne felejts el bejelentkezni a fiókodba vagy regisztrálni új vásárlóként a hűségpontokért! Mert a fonalparadicsomban fizető eszköz a hűség! Kattints ide a részletekért! 

A hűségpontokat a virtuális pénztár jobb oldalán tudod beváltani ahol a kuponkódot is meg lehet adni!

A már begyűjtött hűségpontokat is akkor látod és tudod érvényesíteni ha bejelentkeztél a fiókodba!

 

Elfelejtetted a jelszavad, kérj újat a rendszertől, nem én tudok ebben segíteni neked, minden automatizálva van!

Nem boldogulsz a technikával kérd meg családtagjaidat, hogy segítsenek, te a kézimunkázásban vagy jobb náluk! ;)

 

Üdvözletemet küldöm a Fonalparadicsomból!

Gyöngyvér

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgálati ajándék a vásárláshoz