A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Női raglánkardigán LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS

Ár:
1.290 Ft
Cikkszám: KK-2015-V-3-19
LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 13
Formátum: Digitális (pdf)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Méret:

XS, S, M Az egyes méretek adatai egymás után következnek a legkisebbtől a legnagyobbig, mindig ferde vonallal elválasztva. Ha csak egy adatot adtunk meg, akkor az minden méretre érvényes.

Hozzávalók:

7/8/9 gombolyag zabszínű (szk: 00193) Schachenmayr Wool 125 fonal (50 g/gombolyag, 100% gyapjú, szh: 125 m/50 g). Ellenőrizzük, hogy az egyes gombolyagok ugyanabból a sorozatból valók-e. Az anyagszükséglet személyenként eltérő lehet. Ezenkívül egy 3,5-es és egy 4-es Milward kötőtű, valamint egy 80 cm hosszú, 3,5-es Milward körkötőtű. Egy segédtű és egy szemtartó biztosítótű. 5 darab 18 mm-es gomb (Dill cég terméke, cikksz: 290733). Valamint egy gyapjúvarrótű a szálak elvarrásához.

Szempróba:

Struktúrminta 4-es tűvel: 22 SZ és 30 S = 10 x 10 cm. Ha nem egyezik a szempróbánk, vastagabb vagy vékonyabb tűt használjunk.

ALAPMINTÁK:

Passzéminta: 1 SZ sima, 1 SZ fordított váltakozik.Simakötés: A színén sima SZ, a visszáján fordított SZ-t kötünk.

Struktúrminta: Szemmennyiség osztható legyen 12-vel +6 SZ+ 2 szSZ. A kötésminta szerint dolgozunk. A haladó S-t jobbról balra, a visszafelé haladó S-t balról jobbra kell olvasni. A SZ-t úgy jelöltük, ahogy azok a színén látszanak. Az 1.- 12. S-t folyamatosan ismételjük.

Hangsúlyos fogyasztások: A színén a szSZ-t simán kötjük, 1 SZ sima, 2 SZ-t áthúzva összekötünk (1 SZ-t leemelünk, 1 SZ sima, majd a leemelt SZ-n áthúzzuk), a S végi 4 SZ-ig kötünk, 2 SZ-t simán összekötünk, 1 SZ-t simán kötünk, majd a szSZ-t simán kötjük.

Paraméterek

Tervező Schachenmayer modell
Kiadás éve 2015

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!