Maradj otthon! (ha teheted)

2020. 03. 18. 00:00:00
Maradj otthon!  (ha teheted)

 

A kialakult helyzetre való tekintettel, tájékoztatni szeretnélek titeket, hogy a jelenlegi körülmények között is "zavartalanul" működik a webáruház. Folyamatosan követjük a változásokat és megtesszük a szükséges intézkedéseket.

A Fonalparadicsomban élő cseten elértek, ha segítségre van szükségetek a választáshoz vagy egyéb technikai kérdésetek van. Ha éppen nem vagyok gép előtt e-mail értesítést kapok, a kérdéseitekről. E-mailban is el tudtok érni.

 

Néhány intézkedés bevezetésre került a napokban:

  • a klubbnapok, foglalkozások törölve lettek, elővigyázatosságból
  • a személyes átvétel (szerdánként) felfüggesztve szintén elővigyázatosságból, na meg a maradj otthon mozgalom jegyében, maradjatok otthon
  • csak készletről szállítok, előrendelések felfüggesztve
  • jómagam egyedül dolgozom, amíg csak tehetem, minimálisra csökkentve a személyes kontaktust a világgal
  • csomagpontra szállítás felfüggesztve (maradj otthon)
  • érintésmentes kézbesítés aktiválva (nem kell aláírnod átvételkor)

A szállító partnerem a GLS-is minden szükséges óvintézkedést bevezetett a zavartalan működés érdekében. Csomagot feladni átvenni a GLS depókban nem lehet. A csomagpontokat is csak végszükség esetén ajánlom és előtte tájékózódjatok a nyitvatartásról.  Csomagpontra szállítás felfüggesztve! Ha egy mód van rá házhozszállítással rendeljetek, lehetőleg előre utalással, minimálisra csökkentve az érintkezést. Már csak házhozszállítással tudsz rendelni, lehetőleg online fizetéssel! Használjátok az online fizetési módokat, a pénz is egy "hordozó" eszköz. A készpénz kímélő fizetési módok most még előnyösebbek mint valaha. A csomagod érintésmentesen tudod átvenni. Nem kell aláírnod! A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti. 

 

Rendelést a készleten lévő termékekre tudtok leadni, az előrendelést egyelőre felfüggesztettem. A rendeléseket így most is a megszokott gyorsasággal tudjuk teljesíteni.

A személyes átvétel az előírásoknak megfelelően 15 óra előtt lehetséges. Szerdán 10 és 15 óra között kizárólag előre megrendelt megrendelésekre. 

Új megrendeléseket személyes átvétellel már nem lehet leadni. 

 

Tisztelettel kérlek titeket, mellőzzétek  a felelőtlen vásárlást! Sajnos ismert jelenség, hogy unalomból vagy hírtelen felindulásból vásárolgatás vége az, hogy nem veszi át a megrendelő a csomagot, nem vállal felelősséget, nem törődve azzal, hogy másoknak kárt okoz. 

 

A kézimunka jótékony hatásait ismeritek, a karantén idején is jó szolgálatot tesz az elménknek a lelkünknek és nem utolsó sorban hasznos és élvezetes tevékenység is egyben.

Mérjétek fel a készleteiteket, rendeljétek meg amire még szükségetek van a terveitek megvalósításához, szerezétek be a legfrissebb kézimunka szakirodalmat, tanuljatok új technikákat, vegyétek meg amivel már rég szemeztetek de idő hiányában soha nem kreült rá sor...
 

Vigyázzunk egymás egészségére!

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

Tartalomhoz tartozó címkék: programajánló szolgálati