Addi termékekről

A Fonalparadicsom webáruházban az Addi német márka termékeit kötőtűket, horgolótűket és egyéb eszközeiket vásárolhatjátok meg.

Az ADDI márka világszerte elismert magas minőségéről mely elérhető árral párosul. 

A legnépszerűbb méretekben készletről lesznek elérhetőek a tűk és egyéb kiegészítő eszközök, az extrémebb, ritkábban használt tűkre eszközökre előrendelést lehet leadni. A szállítás készleten lévő termékekre várhatóan akár 24 órán belül megtörténik, lásd szállítási módok, az előrenedelt eszközöket egyedi megbeszélt időintervallumban tudjuk teljesíteni a forgalmazó és a gyártó rendelkezésre álló készleteinek függvényében.

Az alábbiakban áttekintést adunk az elérhető eszközökről a teljesség igénye nélkül.

Körkötőtűk

A tűk hossza egyik hegyétől a másikig értendő.

Az 50 cm alatti tűk esetében a tűvégek arányosan csőkkennek a tű teljes hosszával.  Speciális méretek kissebb darabok körkötéséhez.

Legelterjedtebbek a 40 cm-es tűk, ezek kiválóan alkalmasak sapkák, babaholmik, fentről kezdett holmik kötéséhez. Készletről elérhető.

Minden tűn megtalálható a mérete, tű vastagság mm-ben, hossza cm-ben.

BASIC alap körkötőtűk

A  körkötőtűk felülete éppen annyira csúszik amennyire kell, a tű és a damil tökéletesen illeszkedik egymáshoz, a damil sima, puha, rugalmas, minden igényt kielégítően a legpraktikusabb hosszban lettek kialakítva.

A körkötőtűket vastagságuk alapján négy kategóriába soroltuk: vékony, közepes, vastag, extra vastag.

A tű választáshoz válazd ki a kívánt kategóriát, majd válaszd ki a tű hosszát, ezt követően pedig a vastagságát. Adott kategórián belül szabadon választhatsz a tű hosszak és vastagságok között. Minden kategória egy adott árkategória is egyben lásd lenti táblázatot.

 

LACE csipkekőtő körkötőtűk

csipkekötő tűk vége hegyesebb, hogy könnyebb legyen elvégezni a bonyolultabb csipkekötő műveleteket is. Igen közkedvelt, természetesen alkalmas normál kötésre is. A csipkekötő tűkkel is bármit köthetsz nem csak csipkekötést.

A damilja vékonyabb az alap kötőtűk damiljánál, piros színű, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni az alap kötőtűktől.

A tűket három kategóriára ösztottuk vékony, közepes, vastag. A tű választáshoz válazd ki a kívánt kategóriát, majd válaszd ki a tű hosszát, ezt követően pedig a vastagságát. Adott kategórián belül szabadon választhatsz a tű hosszak és vastagságok között. Minden kategória egy adott árkategória is egyben lásd lenti táblázatot.

Variálható kötőtűk Addi click rendszer

Mindkét típusú kötötűből készült Addi Klikk variálható készlet is, elegáns és praktikus tárolással, többszáz féle variációban használhatod a tűvégeket és damilokat. De akár tovább is bővítheted őket hiszen elemenként is megvásárolhatóak a tűvégek és a damilok is egyaránt. A tűvégek és damilok egy mozdulattal összeilleszthetőek, mi több az összekötő elem segítségével a damilokat is összekötheted tetszőleges hosszúságú mértet kialakítva.

Az össze illesztéshez nem szükséges semmilyen szerszám csak egy "klikk".

                    

A szettekről részletes leírást találsz a termékoldal "leírás" fülön, az alábbi linken pedig egy összehasonlító bemutató leírást találsz a szettekről egymáshoz viszonyítva.

Basic vagy Lace ez itt a kérdés >>>

                   Addi click Lace variálható kötőtű szett           

Addi Lace short variálható kötőtűkészlet              Addi Click starter variálható kötőtű kezdő szett

 

Addi zokni, harisnyakötőtűk.

Addi fém zoknikötő tűk

Addi minőségi fém zokni harisnyakötőtűk, speciális fém ötvözetű strapabíró tűk, üreges kialakításuknak köszönhetően a vastagabb tűk sem nehezek. A tűvégek gondos kialakítása segít a szemek gyors és egyenletes átemelésében. Ajánlott zoknik, sapkák, babaholmik, pulóver, kardigán ujjak körkötéséhez. 

Az ár egy csomagra vonatkozik, egy csomag 5 db azonos méretű tűt tartalmaz.

A tűket vastagságuk alapján lehet kiválasztani, a hosszuk vastagságtól függően különböző méretűek.

Az Addi márkától megszokott magas minőségű, műanyag zokni harisnyakötőtűk, extra vastag fonalakhoz, projektekhez. A tűk hossza 20 cm. Az ár egy csomagra vonatkozik, egy csomag 5 db azonos méretű tűt tartalmaz. 

Addi Colibri zokni és harisnyakötőtűSpeciális két végén különböző típusú hegy kialakításával, mindent visz az Addi Colibri zokni és harisnyakötő tű.

A különlegessége, hogy egyik végén normál kialakítású a tűvég a másik végén hegyes (lace) kialakítású így tetszés szerint választhatunk a két vég között az éppen kötött fonal igényéhez igazodva.

 A vastagabb fonalakhoz a normál tompább tűvéget használjuk, a finomabb vékonyabb fonalakhoz, a bonyolultabb műveletekhez, csipkekötéshez pedig a hegyesebb végét. (Lace)

2-8 mm-es mérettartományban kapható, az ár egy csomagra vonatkozik, mely őt színes tűt tartalmaz.

 

Egyenes tűk

Addi fém egyenes kötőtű

Addi német márka, prémium minőségű aluminium egyenes kötőtű 35 cm hosszú. 

A tűkön a záróvégen jól látható módon fel van tüntetve a tű mérete.

Addi vastag-extra vastag egyenes műanyag kötőtűk

Extra vastag műanyag egyenes kötőtűk 6-20 mm, az Additól megszokott magas minőségben, műanyagból hogy vastagsága ellenére könnyű legyen, hogy még könnyebb legyen dolgozni vele.

Két kategóriába soroltuk a tűket vastag és extra vastag. A vastag áttetsző tömör műanyagból készűlt, míg az extra vastag tűk, üreges kialakításuak.

Válazd ki a terméket azon belül kiválaszthatod a kívánt méretet.

A kategória egy adott árkategória is egyben lásd a lenti táblázatot.

 

Horgolótűk

Több típusú horgolótűt is kínál az ADDI márka, elsősorban a nyél kialakítása különbözteti meg őket.

Addi Swing horgolótűk

Addi Swing horgolótűk

Az Addi Swing horgolótűket ergonómikus kialakítás jellemzi, a nyele puha fogást biztosít, könnyű és erős aluminium tű, mely nem nehezíti el a tűt vastagabb méretben sem. A tűvégek kialakítása ideális, nem szedi szét a sodort szálakat sem.

A horgolótűk nyele méret szerint színekkel van megkülönböztetve így könnyedén megtalálható, kiválasztható a megfelelő méret. A horgolótűk hossza 16 cm.

A horgolótűket három kategóriába soroltuk vékony, közepes, vastag, a kategóriák egy egy árkategóriának is megfelelnek. A tű választáshoz először válazd ki a terméket, majd azon belül kiválaszthatod a szükséges méretet.

A feltüntetett ár egy darab tűre vonatkozik.

Addi Swing horgolótű készlet

 

A Swing horgolótűket akár 7 darabos elegáns tokban készleteben is megvásárolhatod.

Remek ajándék kézimunkázóknak, horgolóknak.

Addi Swing horgolótűk

Addi swing horoglótű már extra vékony kialakításban is kapható 0,5-1-1,5 mm-es méretben.

 

Addi nyeles horgolótű

 

Addi nyeles horgolótűkFém hegyével pontosan lehet horgolni, nem szedi szét a szálakat.

Szára recés, így könnyű megfogni.

A színes nyelek megkülönböztetik a méreteket, segítve a megfelelő méret gyors kiválasztását.

A tű hossza 15 cm.  0,5 mm-től 6 mm-es méretig elérhető.

A termékoldalon feltüntetett ár egy darab tűre vonatkozik.

 

Addi nyeles horgolótű készlet

Ezt a típusú horgolótűt szettben is megvásárolhatod

Az exklúzív tok kilenc különböző méretű horgolótűt tartalmaz:

2; 2,5; 3; 3,5; 4; 4,5; 5; 5,5; 6 mm-es méretben

 

Hagyományos nyél nélküli horgolótűk

Nyél nélküli alap horgolótűHagyományos egyszerűbb kialakítású fém horgolótű az Additól megszokott magas minőségben. Vékonyabb fonalakhoz, horgolócérnához acél tűk 0,5; 1; 1,5 méretben.  Vastagabb fonalakhoz, könnyű aluminium tűk 2-6 mérettartományban. A tűkön a méret jól látható módon fel van tüntetve. 

A horgolótűket három kategóriába soroltuk vékony, közepes, vastag, a kategóriák egy egy árkategóriának is megfelelnek. A tű választáshoz először válazd ki a terméket, majd azon belül kiválaszthatod a szükséges méretet. 

A feltüntetett ár egy darab tűre vonatkozik.

Addi extravastag műanyag horgolótűk

Extravastag műanyag horgolótűk

Extra vastag műanyag horgolótűk, extra vastag fonalakhoz 7-20 mm vastagságban. Anyaga magas minőségű műanyag, hogy vastagsága ellenére könnyen tudjunk dolgozni vele. 

A tűket három kategóriába soroltuk méretek szerint csoportosítva a kategóriák egy egy árkategóriának is megfelelnek. A tű választáshoz először válazd ki a terméket, majd azon belül kiválaszthatod a szükséges méretet. 

A feltüntetett ár egy darab tűre vonatkozik.

Tuniszi horgolótűk

Addi klikk Hook variálható horgolótűk

Variálható horgolótű szettA tuniszi horgolás szerelmeseinek egy elegáns kompex megoldást kínál az Addi klikk Hook variálható horgoló szett mely teljes mértékben kompatibilis az addi click kötőtűkkel, damilokkal.

A variálható horgolótűket, egyenként is megvásárolhatjuk, tetszőleges méretben, de akár egy elegáns szettben is beszerezhetjük.

A szettben 8 horgolótű található 3,5 és 8 mm közötti méretekben.  (3,5; 4; 4,5; 5; 5,5; 6; 7; 8) mm

Damilt külön vásárolhatunk hozzá.

 

Addi knook horgolótűk

Egy egyszerűbb megoldást kínál az Addi knook horgolótűk. A knook tű feje olyan mint a normál horgolótűjé, a végébe viszont befüzhető egy segéd szál, melyen elhelyezkedhetnek a szemek.

Önállóan 4 mm-es, 6 mm-es méretben, valamitn 4-6 mm-es szetben is kapható.

Tuniszi horgoláshoz, kissebb darabok készítéséhez ajáljuk a hosszított egyenes horgolótűt mely 2-5 mm-es mérettartományban érhető el.

 

Tuniszi horgolótű egyenes

Néhány kiegészítő eszközt is megemlítenék a teljesség igénye nélkül, mint az igen praktikus számolókeretet, a kézimunka ollókat kicsi , nagy mely minden célra megfelel.  

   Addi kicsi kézimunka olló     Addi kézimunka olló    

Addi számolókeret Addi kötőtű mérce

Ha pedig rajongsz a cukiságokért neked találták ki ezeket a cuki kis gumimacikat melyeket különböző méretű tűvégekre húzhatsz, hogy ne fussanak le a szemek, ne szúrja ki a táskád.

Tűvégre gumimaci készlet

Bízom benne, hogy mindenki talál igényeinek és pénztárcájának megfelelő eszközöket kínálatunkban.