A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

Fonalrajongó vagy?

Fonalrajongó vagy?

Elkötelezett fonalrajongóként szívesen töltenél időt, akár naponta is a fonalak világában?

Szeretnéd gyakrabban, hétről hétre követni az újdonságokat, megtudni róluk mindent, amit csak lehet? 

Te vagy az, aki rendszeresen követi a fonal webshop -ok kínálatát, izgatottan várja a szezonváltások nyomán megjelenő újdonságokat?

Titokban les, figyel, összehasonlít, árakat tanulmányoz, mérlegel egészen addig, míg végre sikerül a legjobb fonalat megrendelnie? 

 
Sajnos a hétköznapi teendők miatt kevés idő jut ilyen „szórakoztató” elfoglaltságra, és ezért nincs lehetőség utánajárni az izgalmas részleteknek. Ha mégis sikerül, a korán kelők már rég lecsaptak az újdonságokra.
 
Statisztikáink alapján sokan késő éjjel érnek csak el a Fonalparadicsomba, hogy végigböngésszék a kínálatot, és gyönyörködjenek a színes gombolyagokban.
 
Nincs könnyű dolgod ilyenkor sem, mert hatalmas a választék, és egyedül vagy a sorok között, míg a neked valót megtalálod.
A részletes termékjellemzők, a nagyfelbontású fotók ugyan bemutatják a fonal minden porcikáját, de olyan jó lenne még többet olvasni róluk!
 

Mi a megoldás?

 

Ha inspirál, hogy olyan írások kerülnek a kezedbe, amelyek támogatnak kötött terveid megvalósításában, és örömmel látsz rendszeres, aktuális információt a monoton sima-fordított szövegek helyett, akkor .... a megoldás minden héten a postafiókodban vár rád, ha feliratkozol rendszeres hírlevelünkre!

 

E-mail cím:*

 

E-mail cím újra:*

 

Keresztnév:*

 

Hozzájárulok, hogy a Fonalparadicsom számomra

e DM leveleket küldjön:*

              IGEN

* jelölt mezőket feliratkozáshoz kötelező kitölteni

 

 

A rövid, de annál érdekfeszítőbb tartalom főszereplői természetesen a fonalak, de emellett egy kattintásnyi közelségbe hozza számodra a megkötött Fonalparadicsomos modelleket is, amelyek leírását követve biztosan azt a végeredményt kapod, amelyet a képen látsz.
 
 

Fonalak, leírások, kötött modellek, mi hiányzik még?

 

Szakértelem

Ha a webáruházban böngészve nem jött volna le, hogy jómagam is fonalimádó vagyok, nem csak szeretem de ismerem is a fonalakat a kötőtűket is magabiztosan forgatom, mindig új modelleken, megoldásokon töröm a fejem és ezt meg is osztom veletek, akkor  most szólok. ;) A kötés/ kézimunkázás szerintem nem is hobby hanem életforma.

Kíváncsi vagy a tanácsaimra,ajánlásaimra? Olvasd a leveleimet!

 

Közösség

A Fonalparadicsomba vezető úton biztosan összefutottál már a Kössünk Lányok közösségével. Rendszeres személyes találkozóikról, eseményeikről és rendezvényekről, amelyekhez bármikor csatlakozhatsz Te is, nem kell lesned az eseménynaptárunkat a hírlevélből, mindig időben értesülhetsz programjainkról!

Nem tudsz kiszakadni a mindennapokból, messze vagyunk? Nincs lehetőséged eljönni a fonalsimogatókra személyes tanácsot kérni a fonalrengetegben? Ha személyesen nem is tudunk találkozni, a leveleim házhoz mennek!

 

Fonal akció
 
Elkötelezett Fonalparadicsomosként elsőként és gyakran kizárólag e-mailben juthatsz értékes ajánlatokhoz, kedvezményekre jogosító kuponkódokhoz!
 
Apropó kedvezmény!
 

Új feliratkozóink is egy pénztárcabarát, 10%-os fonalkupon kódot találhatnak az első levelünkben!

 

E-mail cím:*

 

E-mail cím újra:*

 

Keresztnév:*

 

Hozzájárulok, hogy a Fonalparadicsom számomra

e DM leveleket küldjön:*

        IGEN

* jelölt mezőket feliratkozáshoz kötelező kitölteni

 

 
 
Iratkozz fel most! (a kuponkódot egyszeri vásárlással tudod felhasználni)
 
 
Gyöngyvér a Fonalparadicsomból!
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: szolgálati kedvezményes vásárlás