A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Év mintája 2018, lustakötés pályázati munkák

Év mintája 2018, lustakötés pályázati munkák A 2018-as évben rendhagyó módon év elején bejelentettem az év mintáját, mely végig kísérte az egész évet. Év végével pályázattal zárva a lustakötés projektet. Szlogen vissza az alapokhoz, a lusta kötés az első amít megtanítanak neked ha kötni tanulsz. Ugyan akkor egy egyszerű de sokoldalúan alkalmazható minta. Kétoldalas, rugalmas, gyakran csak kiegészítésként passzéként alkalmazzuk, de jól variálható, kombinálhjató más mintákkal is. Lássuk mit sikerült kihozni a lányoknak a lustakötésből.

A mintára különböző nehézségi fokú modelleket is készítettem , ha szereted a kihívásokat további technikákkal is kombinált modellek elkészítésének a módját is megtanulhatod a leírásokból. Alap minta és modell leírások a Kössünk lányok  weboldalán  Lustakötés >>>

 

A 2018-as év mintája pályázat nyertesei

 

3: Ica Szabó Catanaia Color Mouliné felsőjével fonalutalványt nyert!

2: Szabó Györgyné # 4 pályázata Cherry sállal Pöttyöy táskát nyert

1: Iván Edit Vince babatakarója VIP kártyát nyert

Ezúton is gratulálok a nyerteseknek!

 

Ahhoz képest, hogy egész évben mennyit "lustálkodtunk" nagyon kevés pályázat futott be, pontosabban kevés volt a pályázó, a többség ezúttal is csak a háttérből figyelt, viszont jellemzően több pályázatot adott le minden pályázó.

De így is akadt feladatom bőven a pályamunkákkal, a többségnek a kötés jobban megy mint a fotózás vagy a digitális világ kezelése.

 

Jó pár pályázat érkezett Kössünk lányok modelekkel, vannak pályázatok amik teljesen lustakötéssel készültek és van ahol szinte keresni kell a lustakötést, de jelentem ott van és mindig hasznos funkciót tölt be. Születtek igazi csoda munkák is, bonyolult mindensoros minta variációkban. A lényeg, hogy a lustakötés sokoldalúsága megmutatkozik a munkákban, használjátok bátran ezt az egyszerű mintát. Ezúton is köszönöm szépen lányok a pályázatokat! 

 

Az egyedi munkákat rangsorolni szinte lehetetlen így csak a pályázati feltételeknek kellett megfeleni a többi a szerencse dolga!

Akár kezdőként is esélyes volt bárki a pályázaton. A pályázati kiírás teljes szövegét itt olvashatod.

 

Íme egy kis szemezgetés a pályázatra beküldött munkákból:

 

 

 

 

Nyeremények:

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgálati Pályázati lehetőség