Babázzunk, kötött-horgolt babaholmik

Babázzunk, kötött-horgolt babaholmik
Most a család aprajának hoztam ötleteket, ajánlatokat. Örömteli feladat a legkisebbeknek alkotni. A Face book csoportban nagyon sokan mutatják meg büszkén az új babákat a családból, akiknek csodás dolgokat köthetnek vagy horgolhatnak. Az elkészült babaholmikat is szívesen mutogatják az Anyukák, Nagymamák, Nagynénik inspirálva a többi érintettet is. Ha kíváncsi vagy munkáikra olvass tovább...

Mit készíthetsz a picurkáknak?

Köthetsz- horgolhatsz:

Ehhez a Pinterest tábláimon összegyűjtöttem Neked egy csomó ötletet

 

 

Modellek, mintaleírások babáknak

Ha pedig konkrét minta leírásokra, modellekre van szükséged a könyvespolcunkon azt is találsz: 

Mit kössünk ha babát várunk

Horgolt kiscipők

Mókás kötött gyereksapkát

Babaváró hímzések

Keresd a csomagajánlatot a könyvek termékoldalán.

 

Baba fonalak

Az ötletekhez pedig alapanyagok kellenek, amelyek közül nagyon sok most szuperakciós! Ne felejtsd el, hogy vasárnap éjfélig több, mint 100-féle fonalhoz juthatsz hozzá sokkal olcsóbban! 

 Sőt, ennél még több lehetőséged is van:

A kedvezményes lehetőségek mellett a többi babafonal között is érdemes szétnézned, nagyon sok finom, puha fonal várja, hogy valami pihe-puha babaholmi legyen belőle!

Az első 100 rendeléshez ígértem egy -egy kis levendulás zsákocskát is, hogy a molyok messzire elkerüljék a kötött holmit, ebből is van még néhány darab, ha gyors vagy, a Te csomagodban is ott lesz ez a kis ajándék! :)

Töltsd fel a fonalas kosarad az akciós gombócokkal, extra ajándékkal és akár szállítási díj nélkül! Tudod nemsokára itt a novemberi Fonalsimogató, ahol a rendelésedet szállítási díj nélkül is átveheted. Kell ennél több a spóroláshoz? :)

Az akció Október 31 éjfélig illetve a készlet erejéig tart! 

Használd ki a lehetőségeket, és készítsd el karácsonyra a legszebb kötött és horgolt meglepetéseket!

 

Ti alkottátok fonalainkból

Ahogy bevezetőmben is mondtam, nagyon sokan mutatják meg büszkén az új babákat a családból, akiknek csodás dolgokat köthetnek vagy horgolhatnak. Az elkészült babaholmikat is szívesen mutogatják az Anyukák, Nagymamák, Nagynénik inspirálva a többi érintettet is. Tekintsd meg pár munkájukat:

A Kössünk lányok weboldalán pedig fonalainkból készült babaholmikat mutatunk be az elkészítésének a menetével együtt.

 

ui: Ne feledd, hétfő estig tart az októberi tombola játékunk is, ahol egy ADDI Swing horgolótű készletetnyerhetsz (7 szuperkényelmes tűvel). A játékban a szokás módon vehetsz részt, minden, a Fonalparadicsomban elköltött 10.000 Ft után kapsz egy tombolát. A további részleteket itt találod az októberi játékról. 

 

Akciós babafonalak, kézimunka könyvek baba modellekkel

Tartalomhoz tartozó címkék: Kismamáknak Nagymamáknak

Kapcsolódó termékek

Puffy türkizkék

1.600 Ft 1.490 Ft
-110 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Puffy lila

1.600 Ft 1.490 Ft
-110 Ft
Utolsó 2 db raktáron