Ajándékot keresel?

2020. 12. 10. 21:15:14
Ajándékot keresel?

 

Kézimunkázóknak könnyen találsz ajándékot nálunk. Kézimunka készletek, könyvek gyors szállítással, készletről, ajándék utalványok nyomtatott vagy digitális formátumban.

 

Egy szép könyv mindig nyerő!

 

Csodás kézimunka könyveink érhetőek el magyar nyelven, kötés, horgolás, szövés és egyéb kézimunka témában.

Nagyon népszerűek az amigurumi könyvek korosztálytól függetlenül. A könnyebb átláthatóság érdekében témánként rendeztük kategóriákba a könyveket. 

A tematikus könyvek is nagyon közkedveltek, ami egy konkrét témára épül, mint például baba várás vagy sapka kötés.

Egy könyvnél csak a több könyv lehet jobb! Keresd a csomagajánlatokat!

Az egyeskönyvek, termékek oldalán kedvezményes csomagajánlatokat találsz, amíg a készlet tart!

 

 

Ajándékozz kötőtű készletet 

 

A jó munkához jó szerszám kell. Egy ilyen profi tűkészlet pedig szerszám a javából.

A különböző méretű tűvégek és különböző hosszúságú damilok variálhatóak. Kiváló ajándék a tűk az elegáns tokban.

A választás nem egyszerű, a Basic tűkészlet, alap, kezdőknek is ajánlom, 10 mm-es méretig extra vastag fonalakhoz is jó. A Lace csipkekőtő készlet a technikásabb kötésekhez ajánlott, csipkekötéshez, vékony fonalakhoz, maximális tűméret 8 mm. A rövid tűvégekkel már  40 cm-es kört lehet zárni, sapkakötéshez, kissebb baba holmikhoz, pulóver nyakhoz, körkötéshez kiváló választás. Kattint a további részletekért! 

Utolsó darabok!

 

Fonalat ajándékoznál? 

 

Természetesen fonalakat is ajándékozhatsz, de a fonalválasztás nagyon személyes, nehéz eltalálni a színét, a vastagságát, az alapanyagát, mire is vágyik a megajándékozott. Egy meleg pulcsira? Milyen legyen, vékony kifinomult, vastag divatos? Egy csipke csodára? Varázslatos színekre, vagy éppen ellenkezőleg visszafogott természetes színekre, egyszínű vagy színátmenetes csoda fonalra?

Ha meglátod a kínálatunkat még inkább elbizonytalanodsz. Ezért inkább az ajándékutalványt vagy fonalutalványt ajánlom a fonal helyett.

Legalább olyan izgalmasegy kézimunkázónak a fonal kiválasztása mint a feldolgozása. 

Fontos!

Fonalat kérlek csak készleten lévőt válassz, ha Karácsonyi ajándéknak szánod! Előrendelt fonalak beszerzését és kiszállítását már nem tudjuk garantálni Karácsonyra.

 

Ajándékozz ajándékutalványt 

 

Hagyd meg a választás szabadságát a megajándékozottnak! Talán meg fogsz lepődni, de a vérbeli kézimunkázóknak ugyan olyan örömet okoz a fonalak összeválogatása mint a feldolgozása.  Ne stresszelj az ajándékon, majd Ő örömmel összeválogatja amit szeretne! ;)

Tévhit, hogy az ajándékutalvány személytelen. 

Az utalványainkat saját gondolataiddal, üzeneteddel és kézirásoddal abszolut személyessé teheted. Ahogy a bevezetőnkben is írtuk lehet, hogy számodra meglepő, de a vérbeli kézimunkázóknak ugyan olyan örömet okoz a fonalak összeválogatása mint a feldolgozása, így örömmel fogja beváltani az ajándékba kapott utalványt.

Kétféle karácsonyi utalvány közül választhatsz

Ajándékutalvány ami minden termékre érvényes, Fonalutalvány ami minden fonalra érvényes az utalvány értéke 5 000 Ft. vagy annak többszöröse lehet.

Formátumra két típusú ajándékutalvány közül választhatsz.

Az egyik képeslap, díszborítékban, melyet ki küldünk, megírhatod, megcímezheted és máris 

személyes ajándék. A képeslap hátoldalán találhatóak a technikai paraméterek. A másik típusú utalvány digitális, letölthető, nyomtatható levélpapír formátumú, melyet szintén megírhatsz ezzel abszolút személyessé varázsolhatod az ajándékutalványt, ehhez tartozik egy kísérő lap melyet az utalvány hátoldalára is nyomtathatsz vagy külön lapra, erre kell felvezetned a technikai kódokat a beváltáshoz.

 

Mire figyelj!

Képeslap utalvány

A vásárlási utalványokhoz ajándékutalvány és fonalutalvány előre kiválthatod a házhozszállítás díját kedvezményes 900 Ft-os áron.

A 15 000 Ft -feletti ingyenes házhozszállítás az utalvány kifizetésekor érvényesül, amenyiben a rendelés értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot. A beváltáskor az utalvány értéke levonódik a kosár értékéből, tehát nem számít bele a rendelés értékébe, így nem érvényesíthető ismételten az ingyenes házhozszállítás értékhatárában, ezért tettük lehetővé a szállítási díj kiváltását.

A szállítási díj kiváltása egy elegáns gesztus a megajándékozott felé.

A képeslapokat villámgyorsan szállítjuk GLS futárszolgáltatásal.

 

Levélpapír utalvány

Csak akkor válaszd a letölthető digitális terméket, ha biztos vagy benne, hogy lehetőséged van rá igényesen kinyomtatni színesben.

Az utalványokhoz egy technikai kódot adunk meg melyet a Fonalparadicsom webáruház virtuális pénztárában lehet beváltani megrendeléskor és a kosár értékét csökkenti az utalvány értéke.

Az utalványokat február végéig lehet beváltani.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony