2020 év végi szállítási rend

2020. 12. 01. 00:00:00
2020 év végi szállítási rend

 

Az év végi munkarendet jelentősen felkavarják a munkaszüneti napok és az áthelyezett munkanapok, és ilyenkor az ünnepekre való tekintettel, megnő a kézbesítendő csomagok száma is. Olvass tovább, ha téged is érint az év végi szállítási rend >>>

A Fonalparadicsom webáruházban, kizárólag házhoz szállítással lehet vásárolni.

Személyes vásárlásra vagy csomag átvételre nincs lehetőség. A csomagpontra történő kézbesítés a pandémia idejére (a váratlan bezárások, karanténok) miatt fel lett függesztve

 

Szállító partnerünk a GLS  év végi munkarendje

ezeken a (munka) napokon vesznek fel és kézbesítenek csomagokat a Fonalparadicsomból:

2020. december 12. (szombat) – munkanap

2020. december 23. (szerda) – utolsó munkanap karácsony előtt

2020. december 28. (hétfő) – az első munkanap karácsony után

2020. december 30. (szerda) – a GLS-nél az év utolsó munkanapja

2020. december 31. (csütörtök) – a GLS-nél munkaszünet

2021. január 4. (hétfő) – az év első munkanapja

 

Mikor kapom meg a csomagom?

A Fonalparadicsomban vásárolt rendelés csomag feladásakor GLS e-mail és sms értesítést küldünk a feladásról. A következő munkanapon (lásd év végi munkarend) pedig GLS e-mail és sms értesítés megy a kézbesítésről, annak várható napon belüli idősávjáról. Amenyiben az időpont nem felel meg a megadott elérhetőségeken kérhetitek a csomag kézbesítés időpontjának az áthelyezését másik időpontra vagy akár másik címre is átirányíthatjátok.

Minden évben komoly terhet jelent ez az időszak a futároknak, kérlek segítsétek munkájukat a csomagok mielőbbi átvételével, utánvétes csomagok esetén, pontos pénz előkészítésével vagy kártyás fizetéssel.

 

Hogyan segítheted a munkánkat

Tájékozódj vásárlás előtt

Tájékozódj még vásárlás előtt a vásárlási, szállítási feltételekről! A vásárlási feltételeket kötelező elfogadni, akkor is érvényes rád, ha nem olvastad el. A rendelés megjegyzésben megadott egyéni kívánságok, nem írják felül a vásárlási feltételeket.

Figyelj a szállítás várható időpontjára!

A webáruházban egyes termékekre megengedett az előrendelés. Ammenyiben a kosaradba előrendelt termék (menyiség) kerül a kalkulátor becsült időpontot ad meg a várható szállításról, ami változhat. Különösen a Karácsonyi ajándéknak szánt termékeknél létfontosságú, ha szeretnéd a fa alatt tudni a megrendelt terméket! Az előrendelt termékek, várható szállítási idejére telefonon, cseten és e-mailban sem tudunk pontos időpontot mondani! Azonnal továbbítjuk amint megérkezett! Azonnal kapod az értesítést ha feladtuk!

Fizess online

Különös tekintettel a pandémiára a legjelentősebb segítség, ha online előre rendezed a rendelésed ellenértékét (bankkártyával, utalással) így nem csak érintésmenetes kézbesítést tudunk biztosítani, de jelentősen lerövidűl egy csomagra eső átadási idő is. (nem kell kártyázni, visszajáróval babrálni)

Pontos címzéssel

Elengedhetetlen a pontos címzés, ami nem mindenkinél olyan egyszerű, a fontos, kézbesítést elősegítő, kiegészítő információkat a címnél add meg, így rá kerül a cimkére!

Vedd át a csomagod

Jelezz a kézbesítési értesítésben megadott helyen és módon a GLS-nek, ha akadályoztatva vagy! Az át nem vett csomagok szállítási díja a megrendelőt terhelik!

Meggondoltad magad?

Mond le időben a rendelést, a megfelelő csatornákon. Kattint ide a vásárlási feltételekért! 

Élj az elállási jogoddal!  A nem veszem át a a megrendelt csomagot nem egyenlő az elállási joggal. Az át nem vett csomagok szállítási költsége a megrendelőt terheli. Elállási jog csak magánszemélyekre érvényes!

 

Köszönöm hogy elolvastad tájékoztatónkat és segíted a munkánkat, hogy minnél zökkenőmentesebb legyen az év vége!

Gyöngyvér a fonalparadicsomból

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony szolgálati