A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Ismerkednél a fonalakkal?

Ismerkednél a fonalakkal?

Legtöbben mielőtt belevágnának és megpróbálnák feltérképezni a fonalakban és a kötésben rejtőzködő lehetőségeket, inkább visszahátrálnak. Mondván: „Ez egy nagyon bonyolult hobbi, biztosan nem tudom megcsinálni!” Megértem, hiszen eszméletlen kínálatban kell kiismerned magad.

Nekem az a legfőbb célom, hogy ezt a gondolatot elhessegessem a fejedből és megmutassam Neked a kézimunkázás szépségét!

A Fonalparadicsomot és a Kössünk Lányok oldalamat is ennek tükrében építettem fel.

Hiszen nemcsak magadnak tudsz vele örömet szerezni, hanem szeretteidnek is és a rohanós hétköznapokban is kellemes kikapcsolódást nyújt.

Ne izgulj, végig fogni fogom a kezed, míg végül Te is rádöbbensz, mire is vagy képes a kötőtűk és a fonalak segítségével kreálni.

Először érdemes a Fonalparadicsomban tüzetesen végig nézned, ahol különböző kategóriák szerint válogattam szét azt a sok-sok színes gombolyagot, hogy könnyebben megtaláld szíved választottját.

Válogathatsz színek, színátmenetek, típusok és alapanyagok szerint és így nemcsak az idődet spórolhatod meg, de egyszerűbben rálelhetsz azokra a varázslatos gombócokra, amelyekkel megszínesítheted a hétköznapokat.

 

Mi segít még a hozzád legjobban illő fonal kiválasztásában?

  • A részletes leírások az egyes fonalak oldalán, amelyekből megtudhatod, melyik alapanyagból, milyen technikával készítheted el álmaid darabját.
  • A gyártói ajánlások, amelyek megerősíthetnek egy-egy döntés meghozatalában (szintén a termék oldalakon).
  • A nagy felbontású képek, amelyeket felnagyítva a fonalak és az eszközök minden porcikáját tüzetesen megvizsgálhatod.
  • Végül, de nem utolsó sorban számos cikket találsz az oldalon, amelyből megismerheted az egyes fonalcsaládokat, inspirációt és ötleteket meríthetsz leendő munkádhoz.

(Elárulhatom, hogy az egyik legnagyobb népszerűsíégnek örvendő fonalcsaládunk a Catania, amelyből vékony, normál és vastag kivitelt is találsz nálam, a másik pedig a sokrétű Baby Smiles fonalcsalád, amelynek a sokszínűsége igazán páratlan.)

Sőt!

Nemcsak a virtuális térben, de személyesen is szeretnélek Téged segíteni!

Nézz be a Kössünk Lányok oldalamra, ahol az események között mindig megtalálod az aktuális Fonalsimogató időpontját, ahol lehetőséged nyílik megtapintani a puha gombócokat és, ahol minden kérdésedre választ találhatsz. Erről magam gondoskodom! 

Ha elmélyítenéd tudásodat, akkor figyelmedbe ajánlom a tanfolyamokat és a különböző eseményeket, ahol MI, a fonal szerelmesei összegyűlünk és együtt alkotunk.

Remélem Téged is megismerhetlek személyesen nemsokára!

 

Addig is jó böngészést az oldalon!

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

 

ui.: Ne feledd, ha kérdésed van állok rendelkezésedreaz alábbi elérhetőségeken! 

  • a Kössünk Lányok zárt Facebook csoportban 
  • a weboldal chatablakában, vagy
  • e-mailben, szintén a gyongyver@fonalparadicsom.hu címen. 

 

Kezdő vagy? Kezdj velük!

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról