A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Sál két színnel brioche technikával kötve LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS

Ár:
1.290 Ft
Cikkszám: KK-2021-6-10-11
A termék digitális pdf, letölthető mintaleírás.
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 13
Formátum: Digitális (pdf)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

MÉRET:

kb. 26 cm x 182 cm

HOZZÁVALÓK:

A sál: 4-4 gombolyag nosztalgia (143) és réz (107) Schachenmayr Merino Extrafine 120-as merinói gyapjú kötőfonal (szh: 120 m/50 g). B sál: 4 gombolyag melírozott középszürke (192) Schachenmayr Merino Extrafine 120-as merinói gyapjú kötőfonal (szh: 120 m/50 g) és 2 gombolyag mystic color (85) Schachenmayr Impressione kötőfonal (75% gyapjú, 25% poliamid, szh: 290 m/100 g). Mindkét modellhez: 60 cm-es, 3,5-ös körkötőtű, 3,5-ös horgolótű, gyapjúvarrótű

MÉRETPRÓBA:

Patentminta két színnel: 22 SZ, 44 S = 10 x 10 cm

ALAPTECHNIKÁK:

Színbeosztás:

A sál: A szín: nosztalgia; B szín: réz

B sál: A szín: középszürke, B szín = mystic color

Nyitott kezdés:

eltérő színű szállal horgolunk egy laza láncSZ sort. A szükséges kezdő SZ-nél 10-zel több láncSZ-et készítünk. A végén a szálat lazán megcsomózzuk. A láncSZ-ek hátsó szálába az eredeti fonallal SZ-eket szedünk fel. A kötés elkészítése után a légSZ lánc alján a laza csomót kibontjuk, és a légSZ láncot SZ-ről SZ-re felszedjük úgy, hogy a kötött darab nyitott SZ-ét egy tűre emeljük.

I-Cord technika:

a sál mindkét oldala egyforma lesz, és rugalmas széleket kapunk.

I-Cord lezárás 3 SZ fölött, a S elején és végén: szíS-ban az első 3 és az utolsó 3 SZ-et simán lekötjük, viS-ban ezeket a SZ-ket fordítottan leemeljük, a szálat a SZ előtt vezetjük tovább.

I-Cord lezárás 3 SZ fölött, az utolsó S-ban: *2 sima SZ, 2 sima SZ-et csavart simán összekötünk. A 3 lekötött SZ-et visszatesszük a bal tűre, a*-tól ism, amíg az összes félretett SZ-et lekötöttük, majd az utolsó 3 SZ-et leláncoljuk.

Patentminta (brioche) két színnel (a SZszám legyen osztható 20-szal + 13 SZ): Az egyik szín kidomborodik, a másik alul fekszik. A kötés hátoldalán a színek fordítva jelennek meg. A SZ-eket úgy ábrázoltuk, ahogy a munka színén látszanak. A kötésmintarajz szerint, S-okban dolgozunk. Mindig 2 szíS-t, ill. 2 viS-t kötünk, úgy, hogy az 1. szíS, ill. viS után a SZ-eket visszahúzzuk a tű jobb végére, kivéve az 1. és 2., valamint a 23. és 24. S-t. A kötésirányokat a kötésmintarajzon nyilak jelölik

Férfias színekben férfiaknak is megköthetjük.

Tervező Schachenmayer modell
Kiadás éve 2021

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!

Csomagajánlat

Sál két színnel B verzió

Kapcsolódó termékek