A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Nyuszi mustra így húsvét előtt

Nyuszi mustra így húsvét előtt

 

Élő nyuszi helyett legyen fonalnyuszi Húsvétra! Bármelyik gyereket kérdezed meg, szinte biztos, hogy egy IGAZI nyuszit szeretne ajándékba. Aztán néhány nap után már nagy teher a nuszi. Ha csak egy nyuszi is megússza a Húsvétot már megérte írni a jelenségről!

Szerintem hasonlóan nagy örömet szerezhetsz egy fonalból készült nyuszival is! Én is imádom az állatokat, de gondolj bele, egy fonalból készített nyuszival milyen hosszú távú a siker. Ez lehet az a nyuszi, amely nélkül ki sem teszi a lábát a lakásból. Ezt a „fajtát” magával tudja vinni az oviba, kirándulásokra, együtt aludhatnak, és örök emlék maradhat számára.


Fonalbarát nyuszik

 

A kötött és horgolt nyuszikhoz jó mintaleírásra és tartós, nyúzható fonalra van szükséged. A bőrbarát babafonalak és az Oeko-Tex Stadard 100 minősítésű Catania pamutfonal szuper megoldás ezekre a kihívásokra. Egyéb kiegészítőket is beszerezhetsz a tömőanyagtól a szemecskékig amigurumi kiegészítők kategóriánkban.

A legkisebbeknek ajánlom a Baby Smiles fonal kollekció bármelyik tagját, a legfinomabb pamut fonaltól az akril fonalig igen változatos a kínálat.  Őko fonalak, nyálálló, börbarát, vegyszer mentes baba fonalak.

Jó szívvel ajánlom az Anchor Baby Cotton baba pamutfonal családot is káprázatos színeivel.

Nem kell tartanod a fonalcserétől, bátran eltérhetsz az eredeti fonal ajánlástól, az sem baj ha vékonyabb vagy vastagabb fonallal dolgozol a fonal vastagságával arányosan változik nő vagy csökken a figura mérete is. Egy szabály van, azonos vastagságú fonalakkal dolgozz a méretarány megtartásának érdekében.

Bármelyik fonalat is választod gépben moshatod, száríthatod (mindig nézd meg a fonal átkötőjén szereplő gyártói tájékoztatókat) ami nem egy utolsó szempont hiszen a kicsik mindent a szájukba vesznek. 

Még egy jó tanács! Ha ajándékozol, tedd a fonal átkötőjét is az alkotásod mellé így biztosan a megfelelő módon kezelik, tisztítják (a fonalgyártói ajánlás szerint) a kis figurákat és még sokáig megörzik szépségüket.

 

Horgolósok előnyben

 

Ha szeretsz horgolni, akkor nem csak nyuszi, de horgolt bárányka és csibe leírásokat is találsz webshopunkban.

 Fonalparadicsomban találsz hozzá könyveket is, amelyekben csak rád várnak a legkülönlegesebb modellek. Segítek a választásban mert úgy a fonalakban mint a minta kínálatban is fennáll a bőség zavara!

Könyvajánlót nyuszi ügyben itt találsz :)

Tartalomhoz tartozó címkék: amigurumi