A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Női pulóver kerek nyakkal Wool 125 fonalból kötve LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS

Ár:
990 Ft
Cikkszám: KK-2016-VI-3-05
LETÖLTHETŐ MINTALEÍRÁS
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 10
Formátum: Digitális (pdf)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Méret:

XS, S, M Az egyes méretek adatai egymás után következnek a legkisebbtől a legnagyobbig, mindig ferde vonallal elválasztva. Ha csak egy adatot adtunk meg, akkor az minden méretre érvényes.

Hozzávalók:

7 / 8 / 9 gombolyag ánizs színű (szk: 00174) Schachenmayr Wool 125 (50 g/gombolyag, 100% gyapjú, szh: 50 g = 125 m) fonal. Ellenőrizzük, hogy az egyes gombolyagok ugyanabból a sorozatból valók-e. Az anyagszükséglet személyenként eltérő lehet. Ezenkívül egy 3,5-es és egy 4-es Milward kötőtű, valamint egy 40 cm hosszú, 3,5-es Milward körkötőtű, valamint egy gyapjúvarrótű a szálak elvarrásához.

ALAPMINTÁK

Passzéminta: 1 SZ sima, 1 SZ fordított váltakozik.

Simakötés: A színén sima SZ, a visszáján fordított SZ-t kötünk.

Struktúrminta: Szemmennyiség osztható legyen 4-gyel + 3 SZ + 2 szSZ. A kötésminta szerint dolgozunk. A haladó S-t jobbról balra, a visszafelé haladó S-t balról jobbra kell olvasni. A SZ-t úgy jelöltük, ahogy azok a munka színén látszanak.A szSZ után a ME előtti 2 SZ-t kötjük, majd a 4 SZ-ből álló ME-t ismételjük, befejezésül a ME utáni 1 SZ-t és szSZ-t kötjük. Az 1. – 8. S-t folyamatosan ismételjük.

Hangsúlyos fogyasztások: A színén a szSZ-t simán kötjük, 2 SZ-t simán áthúzva összekötünk (1 SZ-t leemelünk, 1 SZ sima, majd a leemelt SZ-n áthúzzuk), a S végi 3 SZ-ig kötünk, 2 SZ-t simán összekötünk és a szSZ-t simán kötjük.

Szempróba:

Simakötéssel 4-es tűvel: 22 SZ és 30 S = 10 x 10 cm. Struktúrmintával 4-es tűvel: 22 SZ és 34 S = 10 x 10 cm. Ha nem egyezik a szempróbánk, vastagabb vagy vékonyabb tűt használjunk.

Tervező Schachenmayer modell
Kiadás éve 2016

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!