A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Letölthető Modell leírások a Kötött Kedvenceink magazinból

Letölthető Modell leírások a Kötött Kedvenceink magazinból Akár online is elérheted a Kötött Kedvenceink magazinban publikált modelleket! Kattints a részletekért!

Már jó ideje a Március végén megjelenő Kötött Kedvenceink külön kiadáson dolgozunk, benne sok szép kötött, horgolt kiegészítő, horgolt táskák, szatyrok, kézzel kötött sport zoknik és cuki amigurumik.

Nagyon sok munkával és költséggel is jár az anyagok összeállítása, szerkesztése, a magazin kiadása, terjesztése. Nem is tudjuk mindenhová eljuttatni még országhatáron belül sem és sokan érdeklődnek határon túlról is a magazin iránt.

Hogy minnél több helyre eljusson ez a rengeteg modell leírás, ötlet, tanács és ne csak tiszavirág életű legyen a magazin lapszámtól-lapszámig, több mint húsz modellel, online is publikáljuk a leírásokat. 

Sok előnye van az új felállásnak:

  • online is elérhetőek a modellek, 
  • egy-egy modell is megvásárolható
  • külföldről is elérhetőek a magyar nyelvű leírások
  • hosszabb ideig elérhetőek a modellek
  • össze tudjuk kapcsolni a modell leírásokat a fonalakkal, csomagajánlatokba
  • a termékleírásból már látod az anyagszükségletet
  • keresni,szűrni tudsz a modellek között
  • jobban bele látsz a magazin tartalmába
A Kötött Kedvenceink 2020/1-es kiadásának az anyagát már feldolgoztuk itt megnézheted!

A Kötött Kedvenceink magazinban új, aktuális modelleket publikálunk új a kereskedelemben kapható, beszerezhető fonalakből készítve. Ez nagyon nagy előny, nap mint nap találkozok olyan kérésekkel, hogy régi vagy Magyarországon nem forgalmazott fonalakra kerestek alternativát régi vagy külföldről vásárolt modell leírásokhoz.

Ahogy lehetőségünk van rá régebbi kiadású modelleket is feldolgozunk, az örök darabokat, a forgalomban lévő fonalakból tervezett modelleket. A leírásoknál jelezzük, melyik magazinban volt publikálva így elő keresheted, ha neked megvan, vagy magát a magazint is megveheted, ha még elérhető webáruházunkban

Fontos!

Amint az új magazin megjelenik az előzőt beszedik a polcokról, sajnos így működik a lapterjesztés, a Fonalparadicsomban limitált mennyiségben később is még elérhető online a magazin.

Az új előfizetések, mindig a következő megjelenéstől indulnak! Március 26-át követő előfizetések már csak a Májusi lapszámtól indulnak. A Március 26-ig beérkezett és kifizetett előfizetések listáját adjuk le a postának a magazin kézbesítésére.

A magazin és az online modell leírások is csak személyes felhasználásra jogosítanak fel, annak másolása, terjesztése nem megengedett, kérlek tartsátok tiszteletbe a szellemi tulajdonjogot.

Köszönöm szépen!

Végezetűl, szeretnék megköszönni minden egyes előfizetést, magazin vagy modell leírás megvásárlását amivel hozzájárultok a kiadás fenntarthatóságához.

Már alig várom, hogy bemutathassam a legújabb kiadványt benne a sok csodás modellel.

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

Tartalomhoz tartozó címkék: Kötött Kedvenceink magazin modellek