A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Ismét aktív a Kötött kedvenceink magazin előfizetési lehetősége!

Ismét aktív a Kötött kedvenceink magazin előfizetési lehetősége!

Készül az őszi lapszám! Benne négyévszakos és téli fonalakból készült modellek az egész család részére! Megjelenés Október 10-én!

Ebből kifolyólag ismét aktív a magazin előfizetése! Az előfizetett magazinokat mindig megjelenéskor kézbesítjük! 

 

Megjelenés dátuma

Október 10, ez annyit tesz, hogy ezen a napon kerül ki a magazin az újságos standokra, a Fonalparadicsom webshopjába és leadásra kerülnek az előfizetői példányok a postának kézbesítésre. Ezt követően kézbesíti a posta az előfizetésben megadott szállítási címre. 

Az előfizetett magazinokat mindig megjelenéskor kézbesítjük!  Az előfizetéseket Október 9-vel zárjuk!

Kizárólag az október 9-ig megrendelt és kifizetett előfizetéseket aktiváljuk!

 

Hol rendelhetem meg a magazin előfizetést?

A Magazint egyelőre Magyarország területén tudjuk terjeszteni a nagyobb újságárusoknál és egyes postákon. Előfizetésre is Magyarország területéről van lehetőség online webáruházunkban vagy a postákon.

A posta házhoz viszia magazinokat, az előfizetés tartalmazza a házhozszállítás árát is. 

Rendeld meg most!

 

Ajándékozz magazin előfizetést

Az online előfizetésnél a szállítási címnél azt a nevet

és címet add meg ahova szeretnéd, hogy kézbesítsük az előfizetett magazint!

 

Képeslap magazin előfizetéshez

Ajándékozd édesanyádnak, a lányodnak, a barátnődnek, a kolléganődnek.... aki szeret kézimunkázni előszeretettel forgatja a lapokat, inspirálódik, új mintákat, technikákat tanul, lépést tart a fonalvilággal.

Az előfizetést képeslap formátumban ajándékozhatod, megírhatod.

A képeslapot a megrendelőhöz kézbesítjük, a magazin tényleges kézbesítési címét megjegyzésben tudod megadni nekünk

kattints a részletekért >>>

 

Külföldön élek, hogyan juthatok hozzá a magazinhoz?

 

A készlet erejéig az újabb és a régebbi lapszámok is elérhetőek webáruházunkban, a webáruházból a legtöbb EUS országba is tudunk szállítani GLS partnerünkkel.

A magazint online is megvásárolhatod, a DIGITALSTANDON felhőben bármikor, bárhonnan elérheted, így szállítási költség nélkül, elérhető országhatáron innen és túl.

Figyelem!

A magazin tartalma felbőben érhető el és nem letölthető!

 

Nem ismered még a magazint?

 

Éves szinten több mint 100 modellt publikálunk! Aktuális forgalomban lévő Magyarországon is beszerezhető fonalakra tervezve. Többnyire kötött modellek, de szép számban akad horgolás is. 

A lapok elsősorban az évszakokhoz igazodnak, tavasz-nyár, tél és őszi modellek ruházat és egyéb kiegészítők.

Az új divatirányzatoknak megfelelő és klaszikus modeleket is találsz a kínálatban.

 

 

Kötött kedvenceink ŐSZ

Összesen: 2.620 Ft
helyett 2.030 Ft
Kedvezmény: 23%

Keresd a további kedvezményes magazin csomagokat az egyes magazinok oldalán.

 

Kinek ajánlom a magazint?

 

Ha aktív kézimunkázó vagy, már tudsz kötni, horgolni a részletes lépésről lépésre megadott elkészítési leírások, mintarajzok, szabásminták, mérettáblázatok alapján eltudod készíteni a publikált modelleket.

Nagy minta gyűjtögető vagy, mindent elteszel, elmentesz, bakancslistát készítesz a kötésmintákból is, a magazinok csak rövid ideig érhetőek el az újságárusoknál, amint új magazin jelenik meg, az előzőt leszedik a polcokról, webáruházunkban még a készlet erejéig elérhető pár régebbi lapszám is, de a legbiztosabb helyen a Te gyűjteményedben van.

Ha csak leírások alapján tudsz dolgozni, a magazint neked találták ki, pontos utasítások, méretek adottak a modellekhez.

Ha Te is az öröm kötők táborát erősíted, akkor is hasznos a magazin, mérettáblázatai, szabásmintái a hasznodra lesznek, akkor is ha nem pontosan úgy valósítod meg a modelleketahogy a tervezők megálmodták, kivitelezték. Új mintákat, praktikákat tanulhatsz. Inspirálódhatsz a tervezők munkáiból.

Ha még csak kacérkodsz a kézimunkázás gondolatával, önmagában a magazin kevés lesz az elinduláshoz, alapokat nem tanít, erre inkább alkalmasak a kézimunka könyvek, melyek tartalmazzák az alap műveleteketés a megvalósításhoz szükséges technikai isemreteket, a tanulási folyamathoz kezdő modelleket.

 

Készleten lévő magazinok

A Kötött kedvenceink magazin előzetesen megjelent és régebbi lapszámait megvásárolhatod online a Fonalparadicsom webáruházból a készlet erejéig!

A magazinokat kizárólag webáruházunkban vásárolhatod meg! Azújságosoknál mindig az aktuálisan megjelent magazint érheted el!

Tartalomhoz tartozó címkék: Kötött Kedvenceink magazin