A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

Hírek, újdonságok

Kövesd híreinket, újdonságainkat!
2019. 03. 26. 15:00:48

Ha vannak gyerekeid, akkor tudod, hogy kicsi babaként nincs fontosabb a kényelemnél. Egy szúrós anyag, éles varrás, feszülő szabásvonal a gyerekek egész napját tönkre teheti, nem éri meg ezt kockáztatni. Ezeket a darabokat aztán önkéntelenül is a szekrény mélyén rejtegetjük, és ritkán jutnak csak el az öltöztetésig.

2019. 03. 19. 10:04:01
Imádnivaló pici holmik, mégis sok ellentmondás övezi a fonalból készült babaruhákat: kényes anyag, óvatosan kell bánni vele, elvesztheti a tartását, és így tovább. Ezek többsége azonban csak hiedelem, egy olyan régi korszak fonalai alapján, amikor még a babafonalak nem is léteztek.
2019. 03. 07. 10:46:00
A legkisebbeknek

A bőség zavara jellemzi a baba fonalakat is, kis összefoglalóm célja, hogy segítselek a választásban. Egy ingyen gombolyag, egy ingyen mintaleírás és további kedvezmények csomagajánlatban melyek arra ösztönöznek, hogy a legkiválóbb fonalakat is kipróbáld. A csomagajánlatokat az összetevő termékek oldalán találod! Ha bármelyik termék érdekel kattints és nézd meg a termékoldalon milyen kedvezményes csomagban szerpel!!!

Márciusban a Baby Smiles kollekció fonalai nyereményjátékban vesznek részt, vedd meg most a kiszemelt fonalakat és nyerd vissza az árát!

2019. 03. 07. 08:57:32
Színes babaruha tervező tavaszra! Májusig még annyira változékony az időjárás, hogy ez mindennapos kihívást jelentsen a pici babák szüleinek a ruha kiválasztásában. Pont ők azok, akik egyébként sincsenek oda az öltözködésért, és egy kellemetlen viselet az egész napjukat tönkre teheti anélkül, hogy tudnánk róla.
2019. 03. 05. 08:51:07
Fonalbarát nyuszik
Legkedvesebb tavaszi ünnepünk a húsvét közeledik, magával hozva a szívünknek oly kedves évszak, a tavasz csalhatatlan jeleit. Friss, harsány színek élednek a természetben, amelyek az utolsó pillanatig halogatott nagytakarítást követően végül a lakásban is megjelennek. Nem beszélve a finom ünnepi ételekről és a vidám vendégségekről.
2019. 03. 02. 10:56:27
Baby Smiles a baba fonal kollekció színe java a Fonalparadicsomban

Sok a változás a Baby Smiles fonalkollekcióban. Érkezett egy új nyári fonalcsalád a 100 % extrafinom pamut fonal mellé pamut viszkóz (bambuszból kinyert természetes összetevő) kombinációban. A színek is jönnek mennek...

A Baby Smiles kollekció minden tagja garantáltan bőrbarát, károsanyagmentes, könnyen kezelhető és rendkívül puha - a babák bőre imádni fogja!

2019. 03. 01. 11:54:49
Babafonal nyereményjáték: nyerd vissza az árát!

Ha 2019 március  31 éjfélig vásárolsz Baby Smiles babafonal kollekcióból fonalat a Fonalparadicsomban 

(bármely Baby Smiles fonalcsaládból választva), visszanyerheted az árát, a Fonalparadicsomban levásárolható ajándékutalvány formájában! 

 

2019. 02. 23. 11:57:00
Living Coral az év színe 2019

A Divat mindig megosztó! Vannak akik lelkesen követik, esetleg előtte járnak, diktálják, vannak akik tudomást se vesznek róla és saját kis világukban élnek. A kézimunkázás is egyfajta szabadságot ad e téren, hiszen egyedit alkothatunk aktuális trendektől függetlenül vagy akár trendeket követve. Az év színe a Living Coral, egyesek felkapják rá a fejüket mások legyintenek rá egyet! :)

A Catania fonalcsalád ami már túl van a 100-ik színárnyalatán is idén limitált kiadásban az év színében Living coral-ban is pompázik!

2019. 02. 22. 08:17:38
Catania nyomában Nagyatádon - hazai fonalgyárban jártam!

 

A Catania fonalak nagyrésze egy német cég MEZ GMBH hazai gyárában, a MEZ Craft Hungary nagyadtádi üzemében nyerik el csodás színeiket. Talán nem is tudtad eddig, hogy megvásárlásukkal nem csak egy környezetbarát, STANDARD 100 by OEKO-TEX® minősítésű termék mellette teszed le a voksodat, de magyar dolgozók munkáját is támogatod.

2019. 02. 18. 11:47:42
Cataniáról összefoglalót?

Végigböngészni a termékcsoportokat, fonalvastagságról és típusokról mesélni? Na, nem! Ez egyszerűen nem lehet egy unalmas történet! Tudod mit találtam ki? Vakrandizzunk velük, az igazit keresve!

Ne feledkezz meg róla hogy a Catania egy vérbeli csábító, tökéletes pamutfonalnak gondolja magát, aki színeivel szinte bárkit levesz a lábáról.