A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > >

Hírek, újdonságok

Kövesd híreinket, újdonságainkat!
2019. 04. 30. 19:22:35
Az év mintája 2019 pályázat

Idén is nagyszabású közös kötés indul a Kössünk lányok és Fonalparadicsom támogatásával.

A pályázaton a már megkötött munkák is indulhatnak ammenyiben megfelelnek az alábbi négy kritériumnak:

  • A pályaműnek tartalmaznia kell a rövidített soros technikát
  • Fonalparadicsomos fonalból készült,
  • befejezésre került a pályázat leadási határidőig,
  • más pályázaton még nem szerepelt.

 

2019. 04. 23. 11:28:25
A hibásan saccolt fonalmennyiség két módon okozhat bosszúságot: hiányzó, vagy feleslegessé vált gombolyagok keletkeznek
Még egy fél kellene, hogy befejezzem, jaj, csak elég legyen. Ó, hát meg kellett bontanom az új gombócot: egyharmada el is fogyott, de mire lesz így elég a maradék?
2019. 04. 09. 13:17:13
Kinyúlt kötött pulóver? Hogyan kerüld el?

„Csak kifordítottam, bedobtam a mosógépbe, és amikor a program lejárt, teregetés közben vettem csak észre, hogy teljesen tönkrement. Odalett több heti munkám eredménye, kárba veszett az értékes fonal. Egyetlen mosással tönkretettem volna?"

Hallottál már ilyen szomorú történetet? A kihívás, ami az elkezdett munkák befejezéséről szól meglepő módon sok ilyen sztorit is előhozott, amelyek a kötött ruhadarabok hosszú életére hívják fel a figyelmet. Mindig fáj a szívem, mert tudom, hogy megelőzhető lett volna.

 

2019. 04. 02. 17:02:34
Adj neki egy utolsó esélyt, félbemaradt munkákról röviden.

 

A félbemaradt munkákról nem szívesen beszélünk, ez többnyire egy csalódás mellékterméke. Felszedted a szemeket, megvan pár sor, de valamiért mégis félreteszed. Majdnem a finisbe értél és érzed, hogy valami nem ok de még nem tudod mi az. Talán majd később.., de végül nem folytatod tovább. És itt most nem az időhiányról van szó, azzal mindannyian küzdünk, mégis vannak dolgok amire könnyebben találunk időt és van amire nem. 

2019. 03. 26. 15:00:48
A cukorfalat babaruha kollekció megszületett

Ha vannak gyerekeid, akkor tudod, hogy kicsi babaként nincs fontosabb a kényelemnél. Egy szúrós anyag, éles varrás, feszülő szabásvonal a gyerekek egész napját tönkre teheti, nem éri meg ezt kockáztatni. Ezeket a darabokat aztán önkéntelenül is a szekrény mélyén rejtegetjük, és ritkán jutnak csak el az öltöztetésig.

2019. 03. 19. 10:04:01
Imádnivaló pici holmik, mégis sok ellentmondás övezi a fonalból készült babaruhákat: kényes anyag, óvatosan kell bánni vele, elvesztheti a tartását, és így tovább. Ezek többsége azonban csak hiedelem, egy olyan régi korszak fonalai alapján, amikor még a babafonalak nem is léteztek.
2019. 03. 07. 10:46:00
A legkisebbeknek

A bőség zavara jellemzi a baba fonalakat is, kis összefoglalóm célja, hogy segítselek a választásban. Egy ingyen gombolyag, egy ingyen mintaleírás és további kedvezmények csomagajánlatban melyek arra ösztönöznek, hogy a legkiválóbb fonalakat is kipróbáld. A csomagajánlatokat az összetevő termékek oldalán találod! Ha bármelyik termék érdekel kattints és nézd meg a termékoldalon milyen kedvezményes csomagban szerpel!!!

Márciusban a Baby Smiles kollekció fonalai nyereményjátékban vesznek részt, vedd meg most a kiszemelt fonalakat és nyerd vissza az árát!

2019. 03. 07. 08:57:32
Színes babaruha tervező tavaszra! Májusig még annyira változékony az időjárás, hogy ez mindennapos kihívást jelentsen a pici babák szüleinek a ruha kiválasztásában. Pont ők azok, akik egyébként sincsenek oda az öltözködésért, és egy kellemetlen viselet az egész napjukat tönkre teheti anélkül, hogy tudnánk róla.
2019. 03. 05. 08:51:07
Fonalbarát nyuszik
Legkedvesebb tavaszi ünnepünk a húsvét közeledik, magával hozva a szívünknek oly kedves évszak, a tavasz csalhatatlan jeleit. Friss, harsány színek élednek a természetben, amelyek az utolsó pillanatig halogatott nagytakarítást követően végül a lakásban is megjelennek. Nem beszélve a finom ünnepi ételekről és a vidám vendégségekről.
2019. 03. 02. 10:56:27
Baby Smiles a baba fonal kollekció színe java a Fonalparadicsomban

Sok a változás a Baby Smiles fonalkollekcióban. Érkezett egy új nyári fonalcsalád a 100 % extrafinom pamut fonal mellé pamut viszkóz (bambuszból kinyert természetes összetevő) kombinációban. A színek is jönnek mennek...

A Baby Smiles kollekció minden tagja garantáltan bőrbarát, károsanyagmentes, könnyen kezelhető és rendkívül puha - a babák bőre imádni fogja!