A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

0. Mi az a GYIK?

A GYIK a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK rövidítése.  A beérkező kérdések alapján, folyamatosan töltjük!

Az áruházzal, vásárlással kapcsolatosan minden részletes információt megtalálsz oldalunkon, elérheted a fömenüben az oldal tetején, az oldal alján és a baloldali oldalsávból az információk menüből valamint a következő linkekről: Rólunk ; Vásárlási feltételek


1. Fizethetek utánvéttel?

Igen a Fonalparadicsom webshopban lehet utánvéttel fizetni, a futárnál házhozszállítás esetén valamint GLS csomagpontokon is. A pénzkezelés díja 300 Ft. Részletes tájékoztatás a Fizetési feltételek menüben.


2. Mi az a pénzkezelési díj és mikor kerül felszámításra?

Pénzkezelési díj utánvétes fizetésnél kerül felszámolásra. A pénzkezelési díj 300 Ft-os fizetendő összegtől független fix összeg és minden esetben felszámolásra kerül, amenyiben akár a futárnál akár a GLS csomag ponton árú átvételkor pénzmozgás történik. A pénzkezelési díj független a szállítás díjától, ingyenes házhozszállítás esetén is fizetendő amenyiben a kiszállított áru utánvéttel kerül kifizetésre.  Részletes tájékoztatás a Fizetési feltételek menüben.


3. Kötelező regisztrálni?

A Fonalparadicsom webshophoz nem kötelelző regisztrálni ellenben célszerű. A regisztrációt követően nem szükséges minden egyes vásárlásnál megadni a vásárláshoz szükséges adatokat, mi több több címet is megadhatnak fiókjukban, szükség szerint bármikor módosíthatják adataikat. Ezen felül regisztrált vásárlóink követhetik, visszamenőlegesen is megtekinthetik vásárlásaikat, kívánságlistát állíthatnak össze. A regisztrál vásárlók esetenként további kedvezményeket vehetnek igénybe.