Fonalsimogató és fonalvásár Budapesten Novemberben is!

2019. 11. 10. 00:00:00
Fonalsimogató és fonalvásár Budapesten Novemberben is!

Itt lehetőséged van személyesen is megismerni, megtapogatni a Fonal paradicsom fonalait. Jó néhány kész munka és készülőben lévő munkával együtt.

Tanácsot kérhetsz tőlem személyesen a fonal választáshoz. Akár a helyszínen is vásárolhatsz és vagy szállítási költség nélkül személyesen átveheted a Fonalparadicsom webshopból előre megrendelt fonalaidat. Kössünk lányok közös kötés! Fonalparadicsom fonalsimogató!

Közös kötés!

 

Kössünk lányok! Minden ami kötés! Ötletek, minták, modell leírások! Látogasd meg a  A rendezvény háziasszonya Erdei Gyöngyvér a Kössünk lányok  alapítója, a Fonalparadicsom megálmodója!

 

Ez egy klassz lehetőség ahol azonos érdeklődésű lányok, asszonyok együtt tölthetnek egy napot, egy kis kötögetés, beszélgetés közepette, rengeteg szép fonal kíséretében.

 

Kötetlen foglalkozás, ahova elhozhatod aktuális kézimunkád! 

 

Remek alkalom egy kis eszmecserére, tanácskozásra, tanulásra és nem utolsó sorban jó szórakozás.

A programhoz bármikor lehet csatlakozni, akár egy két órácskára vagy egész napra.

 

Fonalsimogató, fonalvásár!

 

A Fonalparadicsom kínálatának csak töredékét tudom felvonultatni a fonalsimogatón, elsősorban szezonális téli fonalakat és amigurumi fonalakat, kiegészítőket tervezek vinni, így célszerű előre megrendelni a kiszemelt fonalakat, megfelelő mennyiséget, kötőtűket, horgolótűket, kézimunka könyveket, amigurumi kiegészítőket.

 

Érdekel? Irány a Fonalparadicsom webáruház >>>

 

Szállítási módnál kérd a rendelést személyes átvétellel a fonalsimogatón! A megrendelésed bankkártyával vagy átutalással előre tudod kifizetni, hogy a helyszínen minimálisra csökkentsük az adminisztrációt!

 

A helyszínről

 

Budapest szívében Budán a Duna partján a Lánchíd lábánál a Budavári Művelődésiházban,

Bem rkp. 6.

Szinházterem

 

Időpont

 

2019, November 23, 10-16 óráig

 

A program ingyenes!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!