A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Férfi garbónyakú pulóver Merino Extrafine 120 fonalból kötve LETÖLTHETŐ LEÍRÁS

Ár:
1.290 Ft
Cikkszám: KK-2017-6-10
A termék digitális pdf, letölthető mintaleírás.
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 13
Formátum: Digitális (pdf)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Méret:

XS, S, M, L, XL Az egyes méretek adatai egymás után következnek a legkisebbtől a legnagyobbig, mindig ferde vonallal elválasztva. Ha csak egy adatot adtunk meg, az minden méretre érvényes.

Hozzávalók:

16/17/18/19/20 gombolyag tengerkék melírozott színű (szk: 00166) Schachenmayr Merino Extrafine 120 fonal (50 g/gombolyag, 100% gyapjú, szh: 120 m/50 g). Ellenőrizzük, hogy az egyes gombolyagok ugyanabból a sorozatból valók-e. Az anyagszükséglet személyenként eltérő lehet.

Ezenkívül egy 3-as és egy 3,5-es Milward kötőtű és egy 40 cm hosszú, 3-as Milward körkötőtű egy segédtű valamint egy gyapjúvarrótű a szálak elvarrásához.

ALAPMINTÁK

Passzéminta oda-visszahaladó S-ban kötve: Szemmennyiség osztható legyen 4-gyel + 2 szSZ. 1. S: szSZ, 2 SZ sima, 2 SZ fordított váltakozik szSZ. 2. S: A SZ-ket úgy kötjük, ahogy látszanak. Az 1. és 2. S-t folyamatosan ismételjük.

Passzéminta körben kötve: A szemmennyiség osztható legyen 4-gyel. 2 SZ sima, 2 SZ fordított váltakozik.

Simakötés: A színén sima SZ, a visszáján fordított SZ-t kötünk.

Dupla fogyasztások a hátán és az elején: A színén a S elején az első 16 SZ-t az alábbiak szerint kötjük: szSZ, 1 SZ sima, *2 SZ fordított, 2 SZ sima, a *-tól még 1x ismételjük, 2 SZ fordított, majd 2 SZ-t fogyasztunk, ehhez a következő 2 SZ-t segédtűn a munka mögé helyezzük, majd a bal tű 1. SZ-t a segédtű 1. SZ-vel simán összekötjük, a bal tű következő SZ-t a segédtű 2. SZ-vel simán összekötjük. A S végén az utolsó 16 SZ-t az alábbiak szerint kötjük: 2 SZ-t fogyasztunk, ehhez 2 SZ-t segédtűn a munka elé helyezünk, majd a segédtű 1. SZ-t a bal tű következő SZ-vel simán összekötjük, a segédtű 2. a bal tű következő SZ-vel simán összekötjük, *2 SZ fordított, 2 SZ sima, a *-tól még 1x ismételjük, 2 SZ fordított, 1 SZ sima, szSZ.

Négyszeres fogyasztás az ujján: A S elején az első 16 SZ-t az alábbiak szerint kötjük: szSZ, 1 SZ sima, 2 SZ fordított, 2 SZ sima, 2 SZ fordított, majd 4 SZ-t fogyasztunk, ehhez a következő 4 SZ-t segédtűn a munka mögé helyezzük, a bal tű következő SZ-t a segédtű 1. SZ-vel simán összekötjük, a bal tű következő SZ-t a segédtű 2. SZ-vel simán összekötjük, a bal tű következő SZ-t a segédtű 3. SZ-vel fordítottan összekötjük, és a bal tű következő SZ-t a segédtű 4. SZ-vel fordítottan összekötjük. A S végén az utolsó 16 SZ-t az alábbiak szerint kötjük: 4 SZ-t fogyasztunk, ehhez 4 SZ-t segédtűn a munka elé helyezünk, majd a segédtű 1. SZ-t a bal tű következő SZ-vel fordítottan összekötjük, a segédtű 2. SZ-t és a következő SZ-t fordítottan összekötjük, a segédtű 3. SZ-t és a bal tű következő SZ-t simán összekötjük, a segédtű 4. SZ-t és a bal tű következő SZ-t simán összekötjük, 2 SZ fordított, 2 SZ sima, 2 SZ fordított, 1 SZ sima, szSZ.

Szempróbák:

Simakötéssel 3,5-es tűvel: 22 SZ és 30 S = 10 x 10 cm.

Passzémintával 3-as tűvel (kicsit megnyújtva): 23 SZ és és 30 S = 10 cm x 10 cm. Ha nem egyezik a szempróbánk, vastagabb vagy vékonyabb tűt használjunk. 

Tervező Schachenmayer modell
Kiadás éve 2017

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!