Bravo Big extravastag fonalak 70 színben, színkombinációban a Fonalparadicsomból

Bravo Big extravastag fonalak 70 színben, színkombinációban a Fonalparadicsomból

Szuper hírek! Végre megérkezett a Fonalparadicsomba a Bravo Big és Bravo Big Color fonalak teljes kínálata!

Most is igaz, hogy csak választani nehéz, ugyanis az unicolor és color fonalak összesen 70 féle fajta színben színkombinációban állnak rendelkezésedre.

>>> a Bravo Big (35- féle színben ide kattintva) és

>>> a Bravo Big Color (szintén 35 színösszeállításban ide kattintva) fonalcsaládok.

Tudod, ez az új fonal, ami 100%-ban helyettesíti a fényvisszaverős Lumio és Lumio Colorfonalakat, viszont jóval kedvezőbb az ára.

Szuper alapanyag a vastag téli sapkákhoz, sálakhoz, így ezeket a modelleket (katt a linkre) például egy az egyben megkötheted belőlük!

Ráadásul a 70- féle árnyalatnak köszönhetően tényleg csak választani nehéz! Biztos vagyok benne, hogy ezek a színek között még azok a makrancos tinik is megtalálják a kedvencüket, akik a legnagyobb sarkvidéki fagyban sem hajlandóak sapkát húzni!

A nagy előnye a Bravo Big és Bravo Big Color fonalaknak, hogy egy gombócból akár 2 kisebb fazonú sapkát is megköthetsz, vagy egy körsálat, azaz nagyon takarékos alapanyag! Ráadásul ez egy nagyon könnyen kezelhető fonal: nyugodtan bedobhatod a mosó- és a szárítógépbe is!

Most még az előrendelést is megengedtem a Bravo Big fonalakra, hogy ne akadjunk fenn akkor sem, ha a többségnek ugyan azok a színek jönnek be a nagy választékból ...

Próbáld ki Te is ezt a szuper új fonaltípust, szerintem nem fogod megbánni! :)

Ha szívesen megnéznéd magadnak élőben is a különböző sapkakötő fonalakat, akkor gyere el szerdánként a Fonalparadicsomba, 14-20 óráig nyitva vagyunk.

 

Nézd meg a teljes kínálatot

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról

Kapcsolódó termékek

Bravo Big tevebarna 00105

2.800 Ft
Utolsó 2 db raktáron

Bravo Big fekete 00199

2.800 Ft
Utolsó 4 db raktáron