A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Tutti-frutti fonalcsalád- édes kényeztetés a lábnak!

Tutti-frutti fonalcsalád- édes kényeztetés a lábnak!

A Schachenmayr ismét egy különleges fonalcsaláddal kényezteti a kézimunka szerelmeseit. A Regia Cotton Tutti-frutti fonalcsalád, egy csipkefinomságú kevert pamut fonal, amiből vidám tavaszi-nyári lábravalókat készíthetsz Te is.

A gyártó idei újdonságai között sokszor szerepel az a festési technológia, ami kötés közben, magától adja ki a mintázatot és még mindig megtudnak lepni...

A Tutti-frutti gyümölcsmintákat is maga a szál adja ki, nincs szükség arra, hogy több színnel dolgozz. Éppen ezért ezeknek a zokniknak a kezdők is bátran nekiláthatnak, hiszen a varázslat a fonalban van! Egyszerű sima kötéssel különleges alkotás születik.

A pamutnak köszönhetően egy kellemes, légáteresztő zoknit köthetsz belőle, ami a poliamidnak és a poliészternek köszönhetően tartós, formatartó és rugalmas is lesz.

Próbáld ki Te is a narancs, papaja, görögdinnye, sárkánygyümölcs, eper és kivi „ízesítésű” Regia Cotton Tutti-frutti fonalakat!

A pamut zoknifonal, kötésprobája szerint a 4 szálas zoknifonal vastagságnak felel meg. Egy gombolyag 100 g, egy pár zokni közéséhez elegendő 46-os méretig. (2-3 mm-es tűvel ajánlott kötni) Természetesen gépben mosható a belőlle készült zokni.

 

Neked melyik a kedvenced?

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról Zokniknikötés - zoknifonalak