A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
Most éppen itt jársz: > > >

Tahiti fonalcsalád

Tahiti fonalcsalád

Jártál már Tahitin? Idén olcsón és könnyedén megidézheted a trópusi sziget hangulatát, a tahiti fonalakkal!

Erre a fonalcsaládra különösen igaz, hogy csak választanod lesz nehéz belőle! A Schachenmayr Tahiti gyönyörű multikolor, színátmenetes fonalcsalád. Extravékony, finom pamut fonal, könnyed, légies nyári felsőket, kendőket készíthetsz belőlle.

Melyiket szeresd? Tahiti Bermuda, vagy Tahiti Márvány? Egy valódi naplemente színei egyetlen gombolyagban? Bizony, ezek a fonalak ezt is tudják. Tavaly a hosszú színátmenetesek voltak a nyerők, de most itt vannak a rövidek is, hogy még tarkább és varázslatosabb darabokat tudj belőle kötni!

Tahiti fonalcsalád

Ez a fonal nem csak a kislányok, a hölgyek kedvence is lesz korosztálytól függetlenül. A meleg nyári estéken a pazar barack vagy óceánszín kendő a 80 éves vállakon is üdítően mutat, így Neked sem lehet okod arra, hogy kihagyd ezeket a fonalakat!

Olyan gyönyörű árnyalatokban szerezheted meg ezeket a gombolyagokat, amelyekről még nem is álmodtál. Mintha Pazar színekben pompázó gyümölcs koktélokat iszogatnál a tengerparton! Banán, grapefuit, narancs, mangó, kivi, kókusz, ananász… 

Annyira intenzívek és szemet gyönyörködtetőek ezek az árnyalatok, hogy szinte a szádban érzed tőle a lédús gyümölcsök zamatát! 

Köss izgalmas ruhadarabokat tahiti gombolyagokból, amelyeket olyan érzés lesz viselni, mintha valóban egy varázslatos trópusi szigeten vakációznál. Találd meg a kedvenceidet a rövid és hósszű színátmenetes fonalak között, és idézd meg velük varázslatos Tahitit a nappalidban!

Tahiti Napfény

 

A 2015-ös alap színek hosszan színátmeneteseke, viszont a 2016-os év új színei csupa meglepetés, sokszínű rövid színátmenetes festéssel készültek.

 

Színkártyák

 

Tahiti fonalcsalád színkártyák

Tahiti fonalcsalád színkártyái

Tahiti fonalcsalád színkártyái

 

                2016 új színei

Tahiti fonalcsalád színkártyái

 

 

Gyártói ajánlás, kezelési tájékoztató a fonalcsaládhoz

Ajánlott tűméret 2-3 mm.

Egy 40 -es méretű nöi nyári felsőhöz hozzávetőlegesen szükséges fonnalmennyiség 250 g azzaz 5 gombolyag.

Egy 15x150 cm es sálhoz szükséges fonalmennyiség 100 g két gombolyag. Egy sapkához szükséges mennyiség 50 g, egy gombolyag.

10 x10 cm méretpróba: 32 szem és 48 sor.

Ha szeretnél többet tudni a szinbólumokról olvasd el ezt a tájékoztató bejegyzést >>>

 

Ti alkottátok fotógaléria

Kész a műved? Készíts egy szuper fotót és küld be te is a Fonalparadicsomba, had csodálják meg a többiek is alkotásod.

 

 

Csak választani nehéz!

Válaszd ki és vedd meg most kedvencedet >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról