Mit lehet tudni még a fonalakról!

Mit lehet tudni még a fonalakról!
A fonalakról rengeteg információ fellelhető a termékoldalon, pontos paraméterek a gyártó, forgalmazótol, szuper nagyfelbontású fotók, árak, de mit lehet ezen felül még tudni róluk és mit hol találsz, most erről írok nektek ebben a bejegyzésben. Olvass tovább...

A Fonalparadicsom webáruházban nagyon sok paraméter adott a fonalakhoz,  legtöbbjük a gyártótól és a forgalmazótól származik, mint például a fonal hossza, a gombolyag súlya, ajánlott tű méret és stb. 

Rendkívüli gondossággal készülnek a termék fotók is, a fonalakról is több fotó készül melyeken jól látszik a fonal kiszerelése, a fonal szerkezete és tömegtípusa. A fotókat nagyitóval is megvizsgálhatod (egérrel menj a fotó fölé) és nem utolsó sorban ki is nagyíthatod (katt a képre). Több kép esetén lapozhatod őket. A színhelyesség nagy mértékben függ az eszköz képernyőjének a beállításaitól, ezt soha ne feledd!

Az általános paramétereket információkat a termék főoldalán találjátok rögtön az elsődleges kép mellett. Ilyenek mint  fő színe, festése, típusa, cikkszám, készletére vonatkozó információ, elérhetőség, egy egy soros rövid leírás.

A cikkszám, egy azonosító mely segítségével azonosíthatod vagy leggyorsabban megtalálhatod a keresett terméket. A keresésről már írtam nektek.

Fő paraméterek a termékoldalon

És már itt az első képen is láthatjátok, hogy további oldalak (fülecskék) is tartoznak a termékoldalhoz.

Az aktív oldal amin vagy lásd fülecskék, a fekete szöveges. A többi fülecskén fehérrel jelennek meg az oldalra és tartalmára vonatkozó információk, oldal neve és egyes esetekben egy szám mely a megosztott tartalmak mennyiségére utal, pl 2 fotó és egy termék vélemény.

Alapból, mindig az első fülecskéhez tartozó oldal van nyitva "további képek" ha nincsenek további képek akkor a leírás és így tovább.

További képek

A bemutatott  képen láthatjuk a termékképgalériába feltöltött képeket, jelen esetben kettő, rájuk kattintva megnyithatjuk őket és lapozhatunk a képek között.

Alatta már látjuk is a kapcsolódó termékeket, a legtöbb esetben azonos fonalcsaládba tartozó fonalak, különböző színárnyalatokban, ritkább esetben egyéni fonalak esetében azonos csopőortba tartozó fonalakat találunk itt felsorakoztatva.

Lássuk a következő fülecskét a "leírás" ez a termékleírásra utaló rövid megnevezés. Folyamatosan töltjük, egyes fonalaknál bőséges információkat találsz, akár modell fotóval és vagy modell leírással, linkkel a kössünk lányok weboldal modell és minta gyűjteményéhez.

Más esetekben rövid szöveges leírás került még csak feltüntetésre, de minden esetben megtalálod még az olyan alapvető paramétereket mint például az alapanyag összetétel, moshatóságra vonatkozó iránymutatás, a fonal kiszerelésére vonatkozó paraméterek: súlya, hossza, ajánlott tű méret, vagy tűméret tartomány.

Leírás fül tartalma.

És most jön az igazán izgalmas rész! El sem hinnétek milyen sokat segíthettek Ti is kézimunkázó társaitoknak a fonal választásban a Ti véleményetek, tapasztalatotok megosztásával.

A legtöbbet feltett kérdés: "Na és nem szúr?" és igen, nagyon nehéz ezt megmondani, hiszen mindenkinek más és más az érzékelője, érzékenysége az egyes fonalak összetevői iránt. Az összetevők, alap leírások, besorolásokon túl sokat segíthet a ti álltalatok megírt megtapasztalt vélemény. De tudjátok alapból a baba fonalakat, baba finomságú besorolású fonalakat ajánlom érzékeny bőrűeknek.

A termékoldalon a Ti mondtátok lapon könnyedén megoszthatod a véleményedet másokkal, egy rövid szabad szöveges vélemény írással és termék értékeléssel rossz és kitűnő skálán mozogva. Elég egy név, becenév megadása és egy gombnyomás, a vélemény jóváhagyást követően kerül nyilvánosságra.

Mondj véleményt Te is termékeinkről!

A második leggyakrabban feltett kérdés: "Na és milyen megkötve?"

A legtöbbször ezt a különleges festésű, színátmenetes festésű fonalaknál hallom, de a különleges szerkezetű, nem szokványos formályú fonalaknál is elhangzik de sokszor még a legalapabb fonalaknál is. Mint egy mindent magába foglaló kérdés: mire való, mire jó, mit csinálhatnék belőlle, jól állna ez nekem???

Jó magam is igyekszem minél több fonalat bemutatni minden féle fajta modelleket tervezni, de Ti is tehettek annak érdekében, hogy minél szerteágazóbb képet mutassunk kézimunkázó társainkank egy egy fonal felhasználhatóságáról! Ötleted adva másoknak is! :) 

Most már nem csak a Ti alkottátok fotó galériában tudom bemutatni a Ti munkáitokat hanem az egyes fonalak termékoldalán is!

És büszkén mutatom meg ország világnak a Ti munkáitokat a mi fonalainkból!

Ti alkottátok fonalainkból!

Az oldal alsófelében  kapcsolódó termékeket és ajánlott termékeket találtok, már szó esett róluk, melyek hasonló típusuak, vagy színűek, esetleg árban  azonos kategóriába tartoznak a termékoldal termékével. Érdemes vetni rá egy pillantást érdekes fonalakra lelhetsz amit esetleg észre sem vettél eddig a szebbnél szebb fonalak rengetegében.

Kapcsolódó termékek részlet

Nézz meg pár példát!

És ha még ez is kevés gyere el és ismerd meg személyesen fonalainkat a Fonalparadicsomban szerdánként nyitva vagyunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár