A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Kötött kedvenceink 2020-as évad kedvezményes csomagajánlatban

Kötött kedvenceink 2020-as évad kedvezményes csomagajánlatban

 

Neked szól az ajánlat, ha még nem találkoztál a Kötött kedvenceink magazinokkal. A 2020-as évben megjelent lapszámokat együtt egy kedvezményes csomagban vásárolhatod meg a készlet erejéig.

 

Pár szót a magazinokról

 

Évszakonként megjelenő magazin nyáron dupla kiadásban, plusz évi egy extra kiadás.

A modellek, aktuális a Fonalparadicsomban is kapható fonalakból készűlt holmik, a kötés mellett a horgolás is és akár más kedvelt kézimunka technikák is megjelennek, idén pár egyszerű makraméval kedveskedtünk olvasóinknak.

A magazinokba a modelleket úgy válogatjuk össze, hogy kezdők és haladók is találjanak kedvükre valót.

A klassz minták, modellek közül kiemelném 2020-as év egyik fő témáját a zoknikötést. A tavaszi és őszi magazinban is publikáltuk a zoknikötés alapjait, zokni mérettáblázatokkal Regia Zoknifonalakra. 

A Kötött  kedvenceink 2020-1-es Tavaszváró kiadása, 22 modell, tavaszi modellekkel minden korosztálynak az egész családnak, kezdőknek, haladóknak. 2020-2 Extra kiadás, 24 modell, gyorsan elkészíthető kötött horgolt kiegészítők, kendők, stólák, táskák, amigurumik. A 2020-3-4 nyári duplaszám 35 modellel nyári extravékony, újrahasznosított és őko fonalakat mutat be igazi nyári kánikula holmikkal és praktikus pamut kiegészítőkkel. Az őszi 2020-5 szám  22 modellel az átmeneti időszakra, új és közkedvelt őszi-téli fonalakat mutat be. A téli 2020/6  szám 28 modellel, télikiegészítőkkel, sapkák, sálak, zoknik.

A magazinok termékoldalán megtalálod az adott szám teljes tartalomjegyzékét és a megjelent modelleket.

Az aktuális magazint újságosoknál is megtalálod.

 

 

A Fonalparadicsom webáruházban viszont az aktuális magazin mellett az előző kiadványokat is megvásárolhatod. Csak tedd a kosaradba a fonalak mellé!

Keresd a kedvezményes csomagajánlatokat 

 

 

 

Kedvezményes csomagajánlat*

 

Egy kattintással a kosaradba teheted mind az öt magazint. 

Kötött kedvenceink 2020-as évad

 

*Ha a csomagajánlat bármelyik összetevőjét kiveszed a kosaradból, a kedvezményt is elveszíted. Amennyiben bármelyik összetevője a kedvezményes csomagnak nincs készleten, a kedvezményes ajánlat megszínik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kötött Kedvenceink magazin