A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Babafonal nyereményjáték: nyerd vissza az árát!

Babafonal nyereményjáték: nyerd vissza az árát!

Ha 2019 március  31 éjfélig vásárolsz Baby Smiles babafonal kollekcióból fonalat a Fonalparadicsomban 

(bármely Baby Smiles fonalcsaládból választva), visszanyerheted az árát, a Fonalparadicsomban levásárolható ajándékutalvány formájában! 

 

Valójában három esélyed is van!

Az első nyertes 100%, a második 50%, a harmadik pedig 15%-át nyerheti vissza Baby Smiles fonalak összegéből, amely maximum összege bruttó 25.000.- forintban limitált!

 

A nyereményjátékban azok a rendelések vesznek részt melyek Baby smiles fonalat tartalmaznak, a baby smiles fonalak értékéig, (nyeremény limit maximum 25 000 Ft.) és Március 1, 00-órától, március 31, 24 óráig megrendelésre kerültek.

  • Sorsolás várhatóan április 2-án kedden tartjuk (az utánvétes csomagok átvételének leigazolását követően, az át nem vett csomagok kizárásra kerülnek)
  • A sorsoláson a rendelés számokat sorsoljuk!
  • A nyerteseket a rendelésnél megadott e-mail címen is értesítjük. A nyerteseket, hírlevélben és közösségi felületeinken tesszük közzé.
  • A nyertesek Fonal vásárlási utalványt nyernek mely a Fonalparadicsom webáruház készleten lévő fonalaira váltható be!
  • A vásárlási utalvány értéke 25 000 Ft-ban limitált. Tényleges értéke a nyereménynek rendelés baby smiles fonalak értékétől és a helyezésétől is függ.

 

Természetes, hogy a szemed fényének a legjobbat szeretnéd!

Ha már megtapasztalod a fonal és fonal közötti különbséget sokkal tudatosabban fogsz tudni választani, addig is tanulmányozd összefoglalóinkat a baba fonalakról.

Legújabb összefoglalóból kiderül milyen változásokkal kell számolnod a Baby Smiles fonalak körül az idei szezonban.

A Baby smiles kollekció fonalcsaládjait már mustrálgattuk korábbi írásunkban, arról is írtunk már hogy hogyan,

milyen szempontok alapján érdemes babafonalat választani

Ha valahol a babafonalaknál fokozottan igaz az, hogy nem a fonal ára alapján választunk. Ha valahol itt igazán érdemes kipróbálnod, az új, korszerű és prémium minőségű fonalakat.

Kis mennyiségre van szükséged a baba, gyerek holmik elkészítéséhez. A Baby smiles fonalgombolyagok kiszerelése  25-50g-os, a babák anyagszükségleteihez igazítva. 

Mindenik fonalhoz találsz gyártói ajánlást anyagszükséglethez például sapkához,sálhoz, kiscipőhöz, kardigánhoz féléves babára méretezve, mely információ támpontot ad más holmik és méretek anyagszükségleteinek kiszámításához.

 

Bármelyik Baby Smiles fonalcsaládból választhatsz a nyereményjátékhoz!

Mindenik Baby Smiles fonalunk Öko-Tex 100 Class 1 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja, hogy a fonal egészségre ártalmas vegyi anyagoktól mentes, kiemelkedően bőrbarát legyen.

Új fonalcsalád érkezett a Baby Smiles kollekcióba, egy újabb természetes fonal, finom selymes kevert szálas nyári fonal csodás színekben Cotton Bamboo (52% pamut, 48% viszkóz). Új színárnyalatok is érkeztek és néhány színárnyalat kifut, figyeld a matricákat! Ha kíváncsi vagy a részletekre olvasd el legújabb összefoglalónkat!

 

UI: Nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

(helyezés/rendelésszám/név)

Tartalomhoz tartozó címkék: nyereményjáték fonalakról