A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Ajándékutalványok, fonalutalványok, Kötött Kedvenceink éves előfizetés Karácsonyra a Fonalparadicsomból!

Ajándékutalványok, fonalutalványok, Kötött Kedvenceink éves előfizetés Karácsonyra a Fonalparadicsomból!

Hagyd meg a választás szabadságát a megajándékozottnak! Talán meg fogsz lepődni, de a vérbeli kézimunkázóknak ugyan olyan örömet okoz a fonalak összeválogatása mint a feldolgozása.  Ne stresszelj az ajándékon, majd Ő örömmel összeválogatja amit szeretne! ;)

 

Tévhit, hogy az ajándékutalvány személytelen. 

Az utalványainkat saját gondolataiddal, üzeneteddel és kézirásoddal abszolut személyessé teheted. Ahogy a bevezetőnkben is írtuk lehet, hogy számodra meglepő, de a vérbeli kézimunkázóknak ugyan olyan örömet okoz a fonalak összeválogatása mint a feldolgozása, így örömmel fogja beváltani az ajándékba kapott utalványt.

 

Három féle karácsonyi utalvány közül választhatsz

Ajándékutalvány ami minden termékre érvényes, Fonalutalvány ami minden fonalra érvényes az utalvány értéke 5 000 Ft. vagy annak többszöröse lehet és Kötött Kedvenceink magazin éves előfizetés. 

 

Formátumra két típusú ajándékutalvány közül választhatsz.

Az egyik képeslap, díszborítékban, melyet ki küldünk, megírhatod, megcímezheted és máris 

személyes ajándék. A képeslap hátoldalán találhatóak a technikai paraméterek. A másik típusú utalvány digitális, letölthető, nyomtatható levélpapír formátumú, melyet szintén megírhatsz ezzel abszolút személyessé varázsolhatod az ajándékutalványt, ehhez tartozik egy kísérő lap melyet az utalvány hátoldalára is nyomtathatsz vagy külön lapra, erre kell felvezetned a technikai kódokat a beváltáshoz.

 

Mire figyelj!

 

Utalványok

A vásárlási utalványokhoz ajándékutalvány és fonalutalvány előre kiválthatod a házhozszállítás díját kedvezményes 900 Ft-os áron.

A 15 000 Ft -feletti ingyenes házhozszállítás az utalvány kifizetésekor érvényesül, amenyiben a rendelés értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot. A beváltáskor az utalvány értéke levonódik a kosár értékéből, tehát nem számít bele a rendelés értékébe, így nem érvényesíthető ismételten az ingyenes házhozszállítás értékhatárában, ezért tettük lehetővé a szállítási díj kiváltását.

A szállítási díj kiváltása egy elegáns gesztus a megajándékozott felé.

A képeslapokat villámgyorsan szállítjuk GLS futárszolgáltatásal.

Csak akkor válaszd a letölthető digitális terméket, ha biztos vagy benne, hogy lehetőséged van rá igényesen kinyomtatni színesben.

Az utalványokhoz egy technikai kódot adunk meg melyet a Fonalparadicsom webáruház virtuális pénztárában lehet beváltani megrendeléskor és a kosár értékét csökkenti az utalvány értéke.

Az utalványokat február végéig lehet beváltani.

 

Előfizetések

Az előfizetés egészen másképpen működik. Az előfizetési utalványoknál, a szállítás (képeslap) a megrendelő címére történik.

Az előfizető nevét akinek a magazint szánod és a magazin tényleges szállítási címét megjegyzésben adhatod meg.

Az előfizetéseket a posta teljesíti, ötszöri megjelenést, szállítás a 2020-as évben.

 

Legnébszerűbb utalvány ajándékozási forma

A legnébbszerűbb utalvány ajándékozási forma egy kézimunkakönyv képeslap utalvány kíséretében! 

Nézd meg magyar nyelvű kézimunka könyveink kínálatát is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony