Ajándék a vásárláshoz

2020. 11. 13. 09:49:22
Ajándék a vásárláshoz

 

A 20 000 Ft-ot meghaladó kosárértékű rendelésekhez egy Kötött kedvenceink magazint választhatsz ajándékba, hat már megjelent Kötött kedvenceink különszámból. A magazinokból további ötleteket meríthetsz az ajándékozáshoz, konkrét elkészítési leírással.

 

 

Választható magazinok!

A kínálatban a Kötött kedvenceink magazin külön kiadásai szerepelnek.

Karácsonyhoz közeledve a sort a Karácsonyi ötletek különszámmal kezdeném, amiben a kötött horgolt kiegészítőkön túl, a hímzett karácsonyi motívumokon át még az ünnepi menühöz is kapsz inspirációt. A magazin teljes tartalomjegyzékét megtalálod a lap termékoldalán.

Az idei extra kiadásban 24 kötött és horgolt kiegészítőt találsz, kendők, stólák, táskák, lakberendezési kiegészítők kötött párnák és amigurumik a legkisebbeknek. Ha inkább horgolós vagy ezt a magazint válaszd a modelek közel fele horgolt. A magazin teljes tartalomjegyzékét és az összes modelljét megnézheted a termékoldalon.

A 2019/6-os különkiadásban prémium kategóriás téli fonalakból sorakoznak a férfi, női, gyerek  puha, kötött holmik az egész család számára. A magazin teljes tartalomjegyzékét és az összes modelljét megnézheted a termékoldalon.

A 2018/5-ös külön kiadásban 30 modell található, téli ruházat, kicsiknek és nagyoknak, karácsonyi kiegészítők mint például karácsonyi motívumos zoknik. A magazin teljes tartalomjegyzékét és a modelljeit megnézheted a termékoldalon.

Ha inkább baba és gyerek modellek érdekelnek a Baba és gyermekdivat különszámot ajánlom figyelmedbe, több mint 40 mintájával biztosan találsz kedvedre valót benne. A termékoldalon megtalálod a magazin tartalomjegyzékét és néhány modellt a magazin tartalmából.

A férfi és fiú divat különszámban több mint 20 modell található a család férfi tagjai számára, klasszikus és divatos kardigánok, pulóverek és egy két sapka, sál kiegészítővel.  A termékoldalon megtalálod a magazin tartalomjegyzékét és néhány modellt a magazin tartalmából.

A kötésminták kezdőknek és haladóknak külön kiadványban 13 kötésmintát találsz egyszerű strukturmintától, a csavart bogyós mintáig valamint kilenc modellt. A magazint termékoldalán találsz modelleket is és a teljes tartalomjegyzéket.

 

Hol tudom kiválasztani a magazint?

A magazint a virtuális kosárnál tudod kiválasztani. 

A kosár figyelmeztet az ajándék szerzési lehetőségre és tájékoztat arról, hogy még mennyi hiányzik az ajándék megszerzéséhez!

Az ajándékot neked kell kiválasztani a felkínált magazinok közül. (a készlet erejéig)

A magazin nulla forintos értékkel bekerül a kosárba, jól látható módon.

 

Fontos!

Amennyiben módosítod a kosár tartalmát, ellenőrizd az ajándékot is, ha 20 000 Ft alá megy a kosárérték az ajándék kitörlődik a kosárból! Amint ismét eléred a 20 000 Ft-os kosárértéket újból választhatsz magazint.

Amennyiben nem érvényesítetted az ajándék magazint a rendelésedben, rendszeren kívűl, utólag nem áll módunkban biztosítani ingyenesen magazint!

 

Mindet szeretném!

Amennyiben az összes különkiadás magazint szeretnéd magadénak tudni, válaszd a csomagajánlatot az összes különkiadás lapszámmal, a karácsonyi ötletek kiadás ajándék, a magazincsomag ajándéka!

 

Meddig kaphatok ajándék magazint?

Ajánlatunk visszavonásig illetve a készlet erejéig vehető igénybe!

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék a vásárláshoz Karácsony