A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

A rövidített sorok nyertesei! Év mintája pályázat 2019

2019. 09. 07. 00:00:00
A rövidített sorok nyertesei! Év mintája pályázat 2019

Lezárult az év mintája pályázat 2019 aminek idén a kötelező eleme a rövidített soros technika volt.

Nézd meg a válogatást a nyertesek pályázati munkáiból.

 

Az év "mintája" idén a rövidített soros technika volt.

 

A rövidített sorokkal mintázhatunk, formázhatunk. Alap technikának gondolom ám kevesen ismerik, használják még, így ismét alapozunk. Bármelyik röviditett soros technikát elfogadom a pályázaton én személy szerint a német stilusú technikát alkalmazom és részesítem előnyben a többivel szemben.

A  weboldalán kétféle technikát mutattam be a német stílus és a jappán stilus kötését. Több modellt is találtok ami rövidített sorokkal készült. Elsősorban formázásra használom, nyak kivágásnál, karöltőnél, betétek kötésénél vagy például a zoknikötésnél a bumeráng sarok kialakításánál. Látványos felületeket, mintákat lehet kötni rövidített sorokkal, különösen igaz ez a színátmenetes fonalak alkalmazásával, vagy több szín kombinálásával.

A pályázatot teljes terjedelmébenKössünk lányok! Minden ami kötés! Ötletek, minták, modell leírások! Látogasd meg a itt vissza olvashatod.

 

Ime a nyertesek listája az év mintája 2019 pályázatról

 

 

Ez itt a random lista első három helyezetje, ami azt jelenti hogy: Anna nyerte a kötőtű készletet, Antónia nyerte a próbababát, Emőke nyerte vissza a fonal értékét, fonalkuponban, ami esetünkben még egy szatyorra való fonalat jelent. Ezúton is gratulálok a nyerteseknek!

Ezek voltak a tárgyi nyeremények, de úgy gondolom és ezzel egészen biztosan nem vagyok egyedül, hogy mindannyian nyertünk, a résztvevők egy szuper jó technikával lettek gazdagabbak, a pályázat követői pedig sok szép munkát csodálhattak meg, erőt és ihletet merítve jövőbeni munkáikhoz a pályamunkákból.

A bejegyzés végén megnézhetet a válogatást a lányok munkáiból!

A pályázaton 15 fő mérette meg magát a szerencsével, közel 100 pályamunka erejéig, ugyanis ennyi pályamunka került beadásra.

Jómagam is nagyon büszke vagyok a lányok munkáira. 

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

 

Válogatás az év mintája pályázatokból

Tartalomhoz tartozó címkék: Pályázati lehetőség