A legnyáribb nyári fonal a TAHITI

A legnyáribb nyári fonal a TAHITI

"Számomra a Tahiti extravékony pamutfonal a leglegfonal. Egyszerűen imádom, kötni, imádok rá tervezni. Fantasztikus a színkínálata, változatos a festése. Szuper viselni. Könnyen kezelhető, jó a tartása. A legnyáribb nyárifonal ahogy szoktam mondani."

Gyöngyvér a fonalparadicsomból

A Tahiti fonalcsalád: a színek és minőség tökéletes harmóniája

A horgolás és kötés világában fontos szerepet játszanak a minőségi fonalak. A Tahiti fonalcsalád az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb választás a kézimunkázók körében, ha nyári fonalról van szó és nem véletlenül. Egyedülálló színeinek és magas minőségének köszönhetően minden alkotás különlegessé válik ezzel a fonallal.

A Tahiti fonal 99% pamut, igen kiadós, 285m/50g, vékony fonal, 2-3 mm-es tűvel ajánlott kötni. Extra vékony pamut fonal, könnyed, légies nyári felsőket, ruhákat, kendőket készíthetsz belőle. Egyszerűen imádjuk. Ne tartson vissza, hogy vékony tűvel kell dolgoznod, meghálálja a befektetett időt.

A Tahiti fonalcsalád a felhasználók igényeit centrikus módon szolgálja ki. A fonal vékonysága, puhasága és könnyedsége teszi lehetővé, hogy nyáron is kényelmesen viselhessük a készített ruhadarabokat. A strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú ideig élvezhetjük az általunk készített termékek szépségét és kényelmét.

A Tahiti fonalcsalád egy igazi különlegesség a fonalvilágban. A fonal festésének színátmenetei egyedivé és varázslatossá teszik azokat a ruhadarabokat, amelyeket ezzel a fonallal készítünk. A széles választékban kapható színeknek köszönhetően mindenki megtalálja a stílusához és ízléséhez leginkább illő festést és árnyalatot.

Gyönyörű unikolor és multikolor, színátmenetes fonalcsalád ötféle festéssel:

  • egyszínű
  • hosszanszínátmenetes
  • rövid színátmenetes
  • fakó nyári színek (kifutó)
  • aktív színátmenetes (kifutó)

Választás előtt nézd meg jól a termékleírást, termékfotókat, ha nem szereted a meglepetéseket! 

  • kívülről nem mindig látszik minden szín
  • nem minden esetben lehet megállapítani a festés típusát, egyes szakaszok hosszát.

Van hogy nehéz elképzelni milyen lehet megkötve, nézd meg a Tahiti fonalból készült modelleket, van amit egyszínű és színátmenetes festésű fonalból is elkészítettünk.

A Tahiti fonalcsalád termék bemutatója minden kézimunkázó számára inspiráló lehet. A fonal szépsége és minősége önmagában is motivációt nyújt a legkülönfélébb alkotások elkészítéséhez. Legyen szó stóláról, szoknyáról, nyári felsőkről, légies kendőkről a Tahiti fonalcsalád minden nyári projektet tökéletesen kiegészít.

Ha szeretnéd feldobni a nyári gardróbodat ne hagyd ki a Tahiti fonalcsalád kínálatát! Fedezd fel az egyedülálló színeket és minőséget, és inspirálódj a lehetőségek végtelen tárházában. A Tahiti fonalcsalád segítségével garantáltan minden alkotásod különlegessé és egyedivé válik.

Tartalomhoz tartozó címkék: fonalakról NYÁR

Kapcsolódó termékek