A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

A cukorfalat babaruha kollekció megszületett

A cukorfalat babaruha kollekció megszületett

Ha vannak gyerekeid, akkor tudod, hogy kicsi babaként nincs fontosabb a kényelemnél. Egy szúrós anyag, éles varrás, feszülő szabásvonal a gyerekek egész napját tönkre teheti, nem éri meg ezt kockáztatni. Ezeket a darabokat aztán önkéntelenül is a szekrény mélyén rejtegetjük, és ritkán jutnak csak el az öltöztetésig.

Három ruhácska, három különböző stílus, amellyel a babafonalak hónapjának jegyében bíztatlak, hogy nyugodtan merj belevágni pici babaruha kötésébe. A leírásokban a munka menetét adom meg, a minták leszámolható rajzait. Az elkészítését gyakorlott kötőknek ajánlom!


A Cukorfalat babakollekció három kis ruhájában az a nagyszerű, hogy:

  • a méretük egyszerűen variálható
  • mindegyiket fentről, egyben kell megkötni varrás nélkül
  • fonalaik helyettesíthető
  • ezáltal viselésük nincs egyféle időjáráshoz kötve
  • a babafonalak színválasztéka pedig szinte végtelen.

Jöjjenek a baba MODELLEK!

 

Gólyahír a sárga kisruha 


Bájos, laza nyakkivágása és a pamut alapanyag már a leírás első sorában a nyarat hirdeti. A ruha derékban kezd el bővülni, de a fazon követi a babát a nővésben, "felkúszik" a derékvonal mell alá, így sokáig hordható. Csupán 10 dkg Cotton Baby Smiles napsárga fonalra van szükséged, hogy nekiláss.

A kihívást a szoknyarész virágmintája adja. A 12 szemes mintaegység elkezdése előtt duplájára szaporítunk, majd a leszámolható rajz szerint körben kötünk, és lusta kötéssel zárjuk a szoknya alját. További részleteket a Kössünk lányok weboldalán találod! 

Letölthető leírás itt!


Rombuszmintás – a kis piros 


Ez a legelegánsabb modell, keresztelőre, családi ünnepségekre képzeltem el. Bármilyen színben is készíted el, biztos vagyok benne, hogy csodásan fog állni a babán, és öröm lesz visszanézni az ünnepi fotókon, még évekkel később is. A ruhát meleg téli merino babafonalból kötöttem de pamutból megkötve egész évben kivállóan alkalmas a viselésre


A raglánvonalat követő mintafelvételt részletesen, szemről szemre haladva leírtam a bejegyzésben. A ruha kötése a derékrésznél gyorsul fel, a lustakötéses betét rugalmasan tartja a ruhát a megfelelő helyen, majd a szoknyarész alján ismét jönnek a rombuszminták.

Letölthető leírás itt! Keresd a csomagajánlatokat a leírás oldalán!

Csomagajánlat Rombuszmintás kislányruha barack


Virágoskert – a modern

 

Pillekönnyű, csupán 5 gombolyag Merino Baby Smiles, vagyis 150 gr fonalra van hozzá szükség.

A ruha nagylányos  A vonalú, nincs derékvonala, amely megkönnyíti az átméretezést, ha kisebbre, vagy nagyobbra lenne szükség. A bővülő fazont a körben kötött modellen a sávonként hozzáadott szaporítással érjük el. Ez szinte láthatatlan, mert a raglán alsó szemeiből kialakított vonalon, elrejtve húzódik, végig a ruha két oldalán.

Kattint ide a részletes elkészítési leírásért a Kössünk lányok weboldalára!

Letölthető leírás pedig itt található! Keresd a csomagajánlatot a leírás oldalán!

 

 

Csomagajánlat Virágmintás babaruha lila

 

Variáld kedvedre!

 

A kisruhák fonalait variálhatod pamut vagy merinó attól függően, hogy nyári vagy téli ruhácskát szeretnél.

A merino fonalból kötött ruhácskák ősztől kora tavaszig melegek. A pamut fonalból kötött ruha egész évben hordhatóak évszaknak megfelelően alá öltözve, nyáron pedig önmagában is viselhető.

 

A fonalak színkínálata is bőséges! Csak választani nehéz!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: modellek Kismamáknak Nagymamáknak