A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem

Zokni vagy nem zokni?

Zokni vagy nem zokni?

Nagyon sokszor előkerül a csoportban és a találkozókon is a zoknikötés tudománya, de sokan tartanak tőle, szerintem indokolatlanul.

Éppen ezért készítettem egy külön zoknikötős Facebook csoportot, ahova Téged is nagy-nagy szeretettel várlak! Kattints ide, és legyél Te is a tagja!

Ebben a csoportban pikk-pakk megtalálod a kedvenc zokniid leírását és bátran kérdezhetsz, ha elakadtál. Akkor is itt a helyed, ha még csak kacérkodsz a gondolattal, hogy szeretnéd megtanulni a zoknikötés "boszorkányságát", ahogy a fiam szokta mondani... :)

Szeretnék segíteni abban, hogy minél többen megismerjék a kötött zokni előnyeit (nem izzad bele a láb, puha, meleg, és sokkal kényelmesebb viselet, mint a műszálas bolti társai) és a zoknik kötési technikáit, de ehhez tudnom, kell hogy pontosan miért is akadnak el vele sokan.

Bízom benne, hogy Téged is "megfertőz ez a boszorkányság" és már most belevágsz a zoknikötésbe, így rengeteg időt, bontást és idegeskedést spórolhatsz meg magadnak, ha karácsonyra szeretnéd meglepni a családot egy-egy pár fantasztikus zoknival.

 

Miben kérem a segítséged?

Készítettem egy rövid kérdőívet a zoknikötéssel kapcsolatban, amit 1-2 perc alatt ki lehet tölteni.

Kérlek, kattints ide és tedd meg Te is!

Egy kis figyelmességgel szeretném meghálálni a segítséged: ha a kérdőív végén megadod az e-mail címedet, akkor egy 500 Ft-os Regia zoknifonal utalványt küldök Neked, amelyet július végéig válthatsz be. (Ezt 1-2 napon belül fogod megkapni.)

Köszönöm előre is a segítséged!

Gyöngyvér a Fonalparadicsomból

 

Nézd meg zoknifonal kínálatunkat>>>

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgálati kötés kötősuli