A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem

Zokni kötés felmérés eredménye

Zokni kötés felmérés eredménye

Mostanában sokat forgott a szó a zoknik körül, és készítettem is egy mini kutatást a témában, amire közel 400-an válaszoltak, amit ezúton is nagyon köszönök!

A válaszokból nagyon sok izgalmas dolgot tudtam meg, ami nagyban megkönnyíti, hogy segítsek Neked is akár a zoknik terén.

Az első kérdés nagyon megosztó volt, de őszintén örülök, hogy nem vagyok egyedül a kötött zoknik iránti rajongásommal. :)

A kérdés az volt, hogy kötöttél-e már valaha zoknit?

Kötöttél már valaha zoknit?

54,5% mondta azt, hogy nem, de szeretne
29,5 % jelölte be, hogy igen, és nagyon szereti is
8,7% nem kötött még és nem is szeretne
7,6% pedig kötött ugyan, de többször nem fog

Kérdés volt az  is, hogyan kötötted, ha kötötted?

Itt nagyon sokféle választ kaptam. Volt, aki körkötőtűvel kötötte, volt, aki a hagyományos 5 tűs módszerrel, míg olyanok is akadtak szép számmal, akik síkban kötötték meg, és utólag varrták, dolgozták össze.  Sőt! Valaki horgolt is zoknit!

Aminek nagyon örültem az az, hogy a döntő többség (a válaszadók 80,4 %-a) zoknikötő tűkkel készítette (én is erre esküszöm), emellett a másik nagyon erős tábor a körkötőtűé volt, 11,9%-kal.

Arra a kérdésre, hogy mi tart vissza a zoknikötéstől nagyon sok hasonló választ kaptam, amiből már alakul is bennem, hogyan tudom megoldani Nektek.

  • nagyon sokan írták, hogy bonyolultnak érzik (a sok tű miatt)
  • sokan nem látják át, hogyan kell a sarkokat, vagy a passzét elkészíteni
  • rengetegen írták, hogy nem tudják milyen fonalból készítsék
  • és sokaknak van szüksége hozzá valamilyen segítségre: pontos leírásra, vagy valakire, aki megmutatja

Úgy látom, hogy nagyon sokan vannak akinek elég lesz egy kis bátorítás és előbb vagy utóbb nekirugaszkodnak a zoknikötésnek és olyanok is vannak szép számmal akik csak ha megmutatják nekik csak akkor mernek nekilátni a zokni kötésnek. Bármelyik csoportot erősíted láthatod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal!

Ha Téged is érdekel a zoknikötés, és még nem tetted, akkor csatlakozz a zoknis Facebook csoporthoz, ahol kifejezetten ez a téma, méghozzá a Fonalparadicsom álltal forgalmazott Régia fonalakra építve, így tudsz kérdezni, egy helyen megtalálod a mintákat, leírásokat, hozzá való fonalakat.

Csatlakozom a Zoknit kötünk REGIA fonalból csoporthoz

Ide akkor is nyugodtan csatlakozz, ha még bizonytalan vagy, hogy kipróbáld-e magad: gyűjtsd össze az információkat, inspirálódj és majd adja magát, ha már megérett Neked is a zoknikötés! A közösség ereje megkérdőjelezhetetlen!

A "Tudtad, hogy a Kössünk lányok oldalon több zokni leírása is megtalálható?"  kérdésre adott válaszokból kiderült nagy örömömre, hogy nagyon sokan több mint 70 % ismeritek a Kössünk lányok oldalon található modelleket, leírásokat, ami nem meglepő, hiszen a többség már jó ideje követi a munkásságom a Kössünk lányok oldalán is. A modellek,leírások, mérettáblázatok mind mind a REGIA zoknifonalakra készültek. Kattints ide a Kössünk lányok zokni leírásokért.

Zokni kategória a Kössünk lányok oldalán

Arra a kérdésre, hogy ismeritek-e a REGIA zoknifonalakat is szinte mindenki válaszolt.

És bár kevesen ismerik 16,6 % ők nagyon pozitívan nyilatkoztak róluk, személyes tapasztalatuk alapján.
Ami jó hír azoknak akik még nem ismerik a REGIA zoknifonalakat, de kacérkodnak velük.

Íme néhány vélemény a REGIA zoknifonalakról a teljesség igénye nélkül:

Erzsike véleménye a Regia zoknifonalakról:

"Nagyon jó,kellemes viselet,szép szinei vannak,nembeszélve a szinátmenetesről,legalább negyvennél tartok,család ellátva,szuper ajándék"

Kati véleménye a Regia zoknifonalakról:

"nagyon jó fonal, és a férjem nagyon szereti. több pár van már ha lehet csak azt veszi fél még nyáron is. Mert azt mondja hogy nem meleg."

Dóri véleménye: "Nagyon jó, meleg, mosható, strapabró."

Éva véleménye: "Nagyon szeretem a márkát, strapabíró, jó minőségű alapfonal remek szìnekkel. Főleg a mintás vonalaikat kedvelem."

Zita véleménye: "Nagyon tetszik, és mivel ajándék volt, aki kapta, neki is tetszik."

Ágnes véleménye: "Nagyon tartós, elnyúzhatatlan és remek színekben kapni."

Csupa csupa olyan vélemény ami saját tapasztalat, jómagam is osztom a lányok véleményét.

 

Tekintsd meg a REGIA zoknifonalak választékát