A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem

Tudástár

A tudás nagy kincs! Jó ha tudod mit hogyan! Mit hol találsz! Az általatok leggyakrabban feltett kérdések alapján épül a tudástár.

 

Hogyan válassz fonalat babaholmikhoz?

A családban a legnagyobb öröm egy babóca érkezése. ... és persze az egyik legnagyobb kihívás is.

A babák érzékeny, puha kis bőréhez rendkívül puha, mégis strapabíró fonalat kell választani, akár rugdalózót, akár játékot, akár babatakarót szeretnél készíteni neki.

Te használod ezeket a kifejezéseket?

Az internet megannyi lehetőséget biztosít számunkra és nagyon könnyű szinte mindenről azonnal értesülni. Nagyon örülök, hogy már Te is felfedezted ennek az előnyeit és itt vagy az oldalamon.

 A minap gondolkodtam azon, hogy mennyi helyről lehet kreatív ötletet meríteni és, hogy milyen sok ember osztja meg egymással a saját készítésű holmijait. 

Hamarosan itt a március, és jönnek az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc megemlékezései. Erre az alkalomra szinte mindenki kitűz egy kokárdát (szalagrózsát), de nem mindegy, hogy milyet!
Száránál kezdett zokni egyenes sarokkal

Egy kis támpont, hány szemre kezd a zoknit, milyen arányban legyenek a kezdő szemek és szaporított szemek a zokni orránál, sarkánál. Nagy segítségedre lesz a táblázat, ha már ismered az alap fogásokat. A táblázatok a száránál kezdett zoknikötés menete szerint vannak összeállítva egyenes sarokkal fonalvastagságonként. Schachenmayr  Regia 3-4-6-8 szállas fonalakra.

Száránál kezdett zokni bumeráng sarokkal Egy kis támpont, hány szemre kezd a zoknit, milyen arányban legyenek a kezdő szemek és szaporított szemek a zokni orránál, sarkánál. Nagy segítségedre lesz a táblázat, ha már ismered az alap fogásokat. A táblázatok a száránál kezdett zoknikötés menete szerint vannak összeállítva fonalvastagságonként Schachenmayr Regia 3-4-6-8 szállas fonalakra.
Orránál kezdett zokni bumeráng sarokkal

Egy kis támpont, hány szemre kezd a zoknit, milyen arányban legyenek a kezdő szemek és szaporított szemek a zokni orránál, sarkánál. Nagy segítségedre lesz a táblázat, ha már ismered az alap fogásokat. A táblázatok fonalvastagságonként vannak összeállítva  Schachenmayr Regia 3-4-6-8 szállas fonalakra.

Kezelési szimbólumok, gyártói javaslatok

Kinek ne okozott volna már fejtörést, hogyan is tisztítsa megfelelően a szépséges munkája gyümölcsét, és ki ne futott volna bele, hogy az  egyéni megoldások ne mentek volna a tisztított holmi kárára. Biztosan te is hallottad már a mikró esetét a cicával.

A gyártók úgynevezett nemzetközileg elfogadott kezelési szimbólumokkal, piktogrammokkal jelzik a tisztítási felhasználási utasításokat, javaslatokat továbbiakban nevezzük csak felvilágosításnak. A fonalak esetében érdemes eltenni a címkét a kezelési felvilágosítással.

Gyere ötletekért a Pinterestre

A Pinterest egy olyan közösségi média felület, ahol rengeteg témával kapcsolatban oszthatsz meg, és gyűjthetsz be képeket. Ez lehet  kötés-horgolás, divat, lakberendezés, stb. 

Ha tanácstalan vagy éppen mit alkoss vagy mihez kezdj a kiszemelt fonalakkal vagy hogyan hasznosítsd a felhalmozott fonalaiddat gyere ötletekért a Pinterestre. Kövesd a Kössünk lányok és saját tábláimat és állítsd össze Te is saját tábláidat!

 

Fizess bankkártyával

A Fonalparadicsom webáruházban a SIMPLE biztonságos felületén lehet bankkártyával fizetni melyet az OTP Mobil Kft. az OTP csoport tagja fejleszt és üzemeltet. 

A legkényelmesebb, leggyorsabb és abszolut biztonságos fizetési megoldás a bankkártyás fizetési mód.

A bankkártyás fizetés a vevő számára díjmentes, a tranzakció díját a kereskedő fizeti.

Horgolótű abc Annak fügvényében, hogy milyen horoglási technikához használjuk a horgolótűt is több típusú horgolótűt különböztetünk meg, arról nem is beszélve, hogy azon belül hány féle fajta kialakítású tű van kínálatunkban és sokszor még a méret választás is igazi fejtörést okoz. A bőség zavarán túl igyekszem sok információval segíteni neked kiigazodni a horgolótű kínálatban.
Raktárkészlet szűrő
Kereső haladóknak
Fő szín
Anyag
Festés típusa
Ajánlott tűméret
Fonal súlya
Fonal típusa
Tű hossza
Tű vastagság
Tű méret
Damil hossz
Akciós termékek
900 Ft 820 Ft
900 Ft 820 Ft
900 Ft 820 Ft
Ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk!

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Mit csinál az ügyfélszolgálat?

Átvételi Pontok
Fizess online
Itt is megtalálsz!
Facebook rajongók