A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem

Rólunk

A Fonalparadicsom webáruház fő terméke a fonalak, webáruházunkban számtalan különleges fonalat találsz, a szalagfonalaktól a szempilla fonalakon át a parti fonalakig, mindamellett klaszikus fonalakban is rendkívüli választékot kínálunk, találsz természetes alapanyagú fonalakat:gyapjú, moher, pamut, len, babmbusz fonalakat.

Természetes rostokból mesterségesen előállított viskóz fonalakat, és számtalan kevertszálas fonalat előnyös tulajdonságokkal. Kiemelném még a baba fonalakat, melyek kifejezetten kisbabáknak lettek kifejlesztve, melyeket érzékeny bőrű felnőtteknek is merem ajánlani. Kategóriákba soroltuk termékeinket, alkategóriákra ayagösszetétel, szín, típus szerint hogy könnyebb legyen tájékozódni óriási kínálatunkban. A kategóriák használatával kedvedre tudsz keresgélni válogatni fonalaink között.

A fonalakhoz igyekszünk részletes tájékoztatást adni, nagyfelbontású élethű fotókkal szemléltetve azokat, egy jó fotó többet mond száz szónál! Folyamatosan töltjük fotó adatbázisunkat igyekszünk minél több fotot megmutni hogy megkötve is szemléltetni tudjuk fonalainat. Különösen fontos ez a szebbnél szebb és különlegesebb festésű fonalaknál. Kedvcsinálóul, támpontul pedig egyre több egyedi tervezésű modell leírást érhetsz el fonalainkhoz. További kedvcsinálóként és segítség képpen néhány új kézimunka könyvet is elérhetővé teszünk számodra, nézz be könyvajánlónkba.

Jó fonalakhoz jó eszközökre is szükség van, a Fonalparadicsom webáruházban kiváló minőségű ADDI prémium eszközöket találsz.

További lehetőségeket biztosít a Fonalparadicsom plusz szolgáltatás, a Fonalparadicsom plusz webáruházon keresztül a forgalmazó teljes készlete elérhetővé válik számotokra, egyes fonalakra extra forgalmazói kedvezmények igénybevételének lehetőségével.

Előszeretettel mutatjuk be a Ti munkáitokat is nézd meg Ti alkottátok galériánkat!

A fonalak mellé kiegészítő termékeket is hoztunk, hogy műved még teljesebb legyen, hogy egy egy modell megvalósításához egy helyen beszerezd a hozzávalókat.

Kellemes nézelődést, jó vásárlást kívánok!

Ha elakadtál, kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot

Erdei Gyöngyvér 

Genver Kft.   

Katints rám, nézd meg kínálatunkat a Fonalparadicsomban!

 

Raktárkészlet szűrő
Kereső haladóknak
Fő szín
Anyag
Festés típusa
Ajánlott tűméret
Fonal súlya
Fonal típusa
Tű hossza
Tű vastagság
Tű méret
Damil hossz
Ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk!

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Mit csinál az ügyfélszolgálat?

Átvételi Pontok
Fizess online
Itt is megtalálsz!
Facebook rajongók