A webáruház cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Megértettem

Hogyan jön a Tücsök és a Hangya a fonalakhoz?

2017-06-18 10:58:59
Hogyan jön a Tücsök és a Hangya a fonalakhoz? Ha már régebb óta velem tartasz, akkor talán tudod, hogy Karácsony előtt 100 nappal indul nálunk a nagy hajrá. Onnantól kezdve folyamatosan mutatom az ötleteket, mintákat, kedvezményeket, hogy csodás ajándékokat készíthess. (az idei a harmadik etap lesz..!)

Tavaly többen is fordultak hozzám azzal, hogy "Gyöngyvér, nekem a 100 nap is kevés, hogy mindenkinek elkészüljön az ajándék!"

Ami érthető, hiszen sokan munka vagy a család mellett kézimunkáznak. Éppen ezért most időben szeretnék szólni.. már 200 nap sincs karácsonyig!

Mivel biztos vagyok benne, hogy sokan most tényleg el fogják kezdeni átgondolni, hogy kinek- mit készítsenek úgy döntöttem, azoknak kedvezek most, akik szorgos hangyaként, előrelátóan, időben elkezdenek "felkészülni a télre". Nyáron, amikor a befőtteket is elrakjuk a spejzba a téli estékre!

Már most, elkezdheted Te is a kisebb ajándékokat: sapkákat, sálakat, pihe-puha, meleg zoknikat készíteni a szeretteidnek.

Ehhez pedig itt az ajándékom:

10 napig minden  készleten lévő sapka és zoknifonalat 10% kedvezménnyel szerezhetsz be a Fonalparadicsomból!

Szóval: most a szorgos hangyáké a lehetőség! Gondolkozz jó előre, a télre: és gyűjtsd be hozzá kedvezményesen a fonalakat!

Időd van 10 nap rengeteg idő, de ne feledd a fonalak fogynak, a választék szűkűl az idő előrehaladtával, úgy hogy cselekedj gyorsan!

Ha inspirációra néhány jó tanácsra esetleg jó eszközökre is szükséged van a

A kedvezmény érvényesítéséhez használd a  kuponkódot a kosár oldalon! 

Hogyan tudod a KUPONKÓDOT érvényesíteni a Fonalparadicsom webáruházban itt a segítség!

A kuponkódot hírlevélben küldtem ki neked, keresd a fiókodban! (2017.06.18-án)

Ha még nem iratkoztál fel hírlevelemre itt megteheted és küldöm a kuponkódot neked is! Ajánlatom 2017.06.28-ig érvényes.

 
E-mail címed:*
   
   
Keresztneved:*
     
   


Hogyan tudod a KUPONKÓDOT érvényesíteni a Fonalparadicsom webáruházban itt a segítség!



Válogass most akciós fonalainkból!

Tartalomhoz tartozó címkék: ajánló hír kedvezményes vásárlás